Blogg

God jul fra Gamer.no

Julefreden er i ferd med å senke seg, og Gamer.no tar en liten pust i bakken.

2007 har vært et innholdsrikt år for Gamer.no. Vi har opplevd en enorm vekst i antall besøkende, med nærmere 60 000 unike lesere hver uke (kilde: TNS Gallup). Ja, Gamer.no er faktisk et av de nettstedene i Norge med størst fremgang i år (kilde: Norsk Ideutvikling). Vi er nå tre fast ansatte som jobber med spill på heltid, i tillegg til at vi har flere flinke frilansskribenter.

Vi håper dere får en like innholdsrik jul som Sam & Max i Ice Station Santa.

Gi oss tilbakemelding

Målet er selvsagt å fortsette veksten. Gamer.no skal være et naturlig alternativ for alle norske gamere som vil lese om spill, enten det gjelder nyheter, omtaler, sniktitter, blogger, intervjuer eller refleksjoner. Derfor setter vi pris på tilbakemeldinger fra leserne, det er tross alt for deres skyld at vi er her.

Året som gikk har vært et av spillhistoriens sterkeste, spesielt utover den innholdsrike høsten. Kanskje den jevnt over høye kvaliteten er et tegn på at bransjen endelig er i ferd med å modnes? Skal spillmediet omsider ta steget ut av puberteten? Det gis riktignok fortsatt ut mye som er halvhjertet og direkte dårlig, og vi vil gjerne fortsette å fortelle deg om disse spillene også.

Vi kommer med en egen artikkel om 2007s største opp- og nedturer rett over nyttår. Jeg er selv spent på hva vår redaksjon vil kåre til årets spillopplevelse, og vi er nå midt inne i nominasjonsrunden i de mange kategoriene. Jeg kan si såpass at det i hvert fall ikke er mangel på kandidater.

Nytt gamerblod

Førjulstiden ble nok helt spesiell for vår redaktør, Tor-Steinar Nastad Tangedal. Torsdag 13. desember ble han nemlig far til lille Eirik, og vi gratulerer selvsagt så mye! Da ser det endelig ut til at vi har fått fatt i en som kan teste barnespill på fulltid om ikke så alt for lenge.

Selv om vi har minst én mann på plass i deler av romjulen, vil aktiviteten på Gamer.no bli noe nedsatt i denne perioden. Det skyldes ikke bare lav bemanning, men også at stort sett alle i spillbransjen tar seg ferie. Da blir det plutselig ikke så mye å skrive om. Vi setter likevel pris på om du stikker innom en gang i blant, for det vil dukke opp et par nye artikler – men husk nå å nyte julefreden med spillene du ikke rakk over i løpet av året som gikk.

På vegne av alle i Gamer.no vil jeg gjerne ønske våre lesere en riktig god jul og et herlig nytt år.

Siste fra forsiden