Blogg

God jul fra Gamer.no

Gamere daler ned i skjul

Vi er klare for gaver, gløgg, pinnekjøtt og maratonspilling.

Så er nok et år snart over, og nå står selveste julaften for døren. Etter hvert som man blir eldre er det ikke gavene som er det viktigste, men maten og selve stemningen rundt julefeiringen.

Kaker og spill

En del av denne stemningen for oss, og sikkert mange av dere lesere, er å spille de titlene man ikke rakk å teste i løpet av året som gikk. Sene kvelder med julekaker og spilling på ellers kjedelige helligdager oser formelig jul for meg.

Får du det du ønsker deg? (Illustrasjon: Blaugh.com)

Selv om vi roer ned i høytiden vil det slett ikke stå stille her på Gamer.no. Vi vil komme med anmeldelser, refleksjoner, features og nyhetsoppdateringer i romjulen. Skjer det noe ute i spillverdenen den nærmeste uken leser du det garantert her hos oss. I tillegg holder selvsagt forumet, prisguiden og bruktmarkedet døgnåpent – uansett om dagene er hellige eller ikke.

Vi ser fremover

Gamer.no vil fortsette å utvikle seg, selv om vi har lagt nok et rekordår bak oss. I desember nådde vi en ny milpæl med 85 000 lesere på én uke. Slike tall har bidratt til at Gamer.no har vært det mest voksende nettstedet i Tek-nettverket dette året. I våres ble vi også nominert til Gullstikka i kategorien beste spillmedie.

En slik fremgang og suksess vil vi selvsagt bygge videre på. I 2008 fikk du endelig oppleve en egen videoforside (som nå har over 3800 spillvideoer) og nettmøter her på Gamer.no. Det er slike nye tjenester vi hele tiden forsøker å presentere for dere. Ganske enkelt fordi det gjør totaltopplevelsen bedre for deg som leser. Det er tross alt leserne som er vår aller viktigste ressurs, og vi setter stor pris på konstruktive tilbakemeldinger hele veien.

Rett over nyttår vil du kunne lese våre tanker på hva som var årets beste og verste spill. Videre vil vi oppsummere nyhetsåret, samt se fremover på hva som kommer i 2009.

Som vi sa i fjor har vi lagt et utrolig spillår bak oss, og vi er spente på om 2009 kan gi oss like mange store opplevelser med mus eller kontroll i hånda.

Gamer.no vil gjerne ønske deg og dine en riktig god jul og et herlig nytt år!

Siste fra forsiden