God of War: Ghost of Sparta annonsert

Serien fortsetter videre på PSP.

God of War: Ghost of Sparta er på vei til PSP senere i år, og blir i tillegg laget av de samme som konstruerte det kritikerroste God of War: Chains of Olympus til samme konsoll.

Skaperne bak Chains of Olympus, Ready at Dawn, vil i tillegg samarbeide med Sonys Santa Monica Studio for å prøve å levere et best mulig spill.

– Interessen for God of War-serien er høyere enn noen gang, og vi er veldige glade for å få fortsette å bygge momentum med God of War: Ghost of Sparta, sier Scott A. Steinberg, fra Santa Monica Studio.

Det nye eventyret vil utspille seg der det originale God of War-spillet sluttet, og nok en gang sette spilleren i Kratos sko. Man vil bli tatt med på reisen for å fjerne marerittene som hjemsøker han, og endelig besvare spørsmål om tatoveringen, arret og familien hans.

I følge utviklerne selv vil spillet ha en grafisk kvalitet som ingen har sett maken til på noen håndholdt konsoll. Nye fiender, flere fiender, ny magi og hyppige, imponerende kamper loves også. Spillet vil totalt ha 25 prosent lenger spilletid enn Chains of Olympus.

Med tanke på den kritikerroste forgjengeren, skal det nok mye til for at dette spillet blir en total flopp. Man skal ikke se bort ifra at det vil ligge et par eksemplarer av God of War: Ghost of Sparta under juletreet i år.

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet til vi får vite en dato.

Siste fra forsiden