GOG Galaxy 2.0

GOG Galaxy 2.0 legger til støtte for abonnementstjenester

Tjenester som Xbox Game Pass for PC og Uplay+ fungerer nå med samleklienten.

GOG Galaxy 2.0
Skjermbilde av nettsiden til klienten

Spillklienten GOG Galaxy 2.0 har fått en ny oppdatering som legger til et nytt lag med funksjonalitet. Fra før av synkroniserer tjenesten spill fra forskjellige nettbutikker og legger dem i én samling, men etter oppdateringen sanker den også inn spillene dine fra abonnementstjenester som Xbox Game Pass for PC, Uplay+. Det betyr at du kan se alle spillene på samme sted, og installere dem via klienten.

Ellers inneholder oppdateringen noen nye måter å sortere spill på, et forbedret grensesnitt og andre små finjusteringer.

Du kan også nå lenke flere .exe-filer til ett spill, og du kan legge inn parametre som gjør at spillet starter med modifikasjoner, eller at det velger en 64-bitsversjon fremfor en 32-bitsversjon dersom spillet tillater det.

Vil samle spillsamlingen i én klient

Skjermbilde av GOG Galaxy 2.0-nettsiden.

GOG Galaxy 2.0 er fremdeles i en betatest-fase, men det skal ikke være lenge før fullversjonen slippes. Klienten lar deg synkronisere spillbiblioteket ditt på tvers av plattformer og butikker. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på de ulike tjenestene, så samles spillinformasjonen inn av klienten og plasserer dem i utvalget.

Selvfølgelig er det noen begrensninger. Selv om du kan importere konsollspill fra PlayStation 4 og Xbox One kan du ikke spille dem via GOG Galaxy. Du må også ka de andre klientene, som Origin, Steam og Uplay, installert for at spill skal kunne starte, og for at ting som automatiske oppdateringer og skylagring skal fungere.

Siste fra forsiden