Google feirer 19 år med 19 småspill i et lykkehjul

Drar frem gamle Google Doodle-klassikere og et nytt Snake-spill.

Skjermbilde av Google

Dersom du tropper opp på Google-forsiden i dag, kan du kaste bort masse jobbtid/skoletid/fritid med en rekke småspill. Som en del av 19-årsfeiringen sin har nettsiden samlet noen av de mest minneverdige små Doodle-spillene og interaktive morsomhetene i et lykkehjul som du kan spinne ved å trykke på Play-knappen i logoen.

Et nytt Snake-spill er et av spillene.
Skjermbilde av Google

Blant annet finner du Googles Pac-man spill fra 2010 – et tidssluk som ble estimert av RescueTime å koste 4,8 millioner arbeidstimer da det gikk som en farsott for sju år siden.

I tillegg finner du et «nytt» spill i bunken i form av Snake (som er akkurat det du tror), et gjensyn med et småmorsomt tre-på-rad-spill, samt musikksmåspill som en interaktiv Theremin-opplæringsdel og et puslespill som ble sluppet i forbindelse med Beethovens 245-årsdag. Det er masse småsnadder her, med andre ord.

Google Doodle er fellesnavnet på de små morsomhetene som dukker opp med jevne mellomrom der Google midlertidig skifter ut topplogoen med en interaktiv aktivitet. Som oftest slippes de i forbindelse med hendelser, jubileer eller feiringer av kjente personer eller fenomener. Dette har opp gjennom årene vært alt fra småspill til interaktive turer vi Google Maps.

Fikk du med deg det skjulte spillet på Nintendo Switch som mest sannsynlig er en rørende hyllest til Satoru Iwata?

Siste fra forsiden