Google lanserer tjeneste som lar deg strømme storspillene direkte i Chrome

På bloggen sin har Google nå kunngjort sin nye strømmetjeneste for spill. Den heter Project Stream og skal la deg strømme alle mulig storspill direkte i Chrome-nettleseren.

Tjenesten eksisterer ennå kun i en testfase, og som den første testen har Google slått seg sammen med Ubisoft om å strømme det ferske storspillet Assassin's Creed: Odyssey.

Kun USA inntil videre

Strømmingen av spillet vil bli tilgjengelig for et begrenset antall personer, og dessverre er et av kravene at man må bo i USA. For å bli valgt ut som en av de heldige må man søke via prosjektets hjemmeside.

Google

Ifølge Google er målet med den nye tjenesten å løse problemene som selskapet ennå mener eksisterer rundt spillstrømming over Internett, slik som forsinkelser og reduksjon av grafisk kvalitet – som særlig gjør seg gjeldende med dagens krevende spill.

Google har allerede lagt ut en demonstrasjonsvideo på YouTube som viser Assassin's Creed: Odyssey som strømmes via Project Stream i 1080p-oppløsning og 60 bilder per sekund.

I sin nåværende form retter tjenesten seg mot hjem med en Internett-tilkobling som takler minst 25 megabit per sekund i overføringshastighet.

Utover dette foreligger det ennå ikke så mye mer informasjon om den nye spillstrømmetjenesten, og det er uvisst om eller når vi får se en testversjon i vår del av verden. Om du vil holde deg oppdatert kan du sjekke ut prosjektets hjemmeside.

Les også: Assassin's Creed: Odyssey er slående vakkert og veldig stort »

Siste fra forsiden