Gran Turismo Sport begynner lukket betatesting neste uke

Åpnes først for USA, og kommer deretter til Europa.

Sony og Polyphony Digital har annonsert en lukket betatest for Gran Turismo Sport, som sparkes i gang 17. mars. I første omgang er betaen kun tilgjengelig for spillere i USA, men etter en kort periode vil også vi i Europa få slippe til:

Gran Turismo Sport går inn i lukket beta.
Sony

– Som med de fleste betaprogrammer må brukermassen økes gradvis, slik at utviklerteamet kan samle data på best mulig måte. Det passet best å begynne i USA på grunn av tidsforskjellen til teamet i Tokyo, forklarer Polyphony-president Kazunori Yamauchi på den offisielle PlayStation-bloggen.

Alle som ønsker å delta kan melde sin interesse på PlayStations nettsider, men det er begrenset med plasser. De som blir valgt ut vil etter hvert motta en e-post som forteller hvordan man kommer i gang med betaen.

Prøv forskjellige biler og baner

I løpet av den lukkede betaen får spillere utforske en rekke forskjellige baner og biler, som blir tilgjengelige i fullversjonen. Ifølge Yamauchi vil innholdet som er tilgjengelig stadig endre seg i løpet av testperioden, slik at man kan prøve så mange forskjellige kombinasjoner som mulig.

Kjøreprofilen din bestemmer hvilke spillere du møter i nettbaserte billøp.
PlayStation Europe

Betaen gir også den første smakebiten på Gran Turismo Sports profileringsverktøy, som skal sørge for en balansert flerspilleropplevelse. «Driver Profile»-funksjonen registrerer hvor rask man er og hvordan man presterer i billøp, men måler også oppførselen din på banen.

Dersom du oppfører deg som en tulling og stadig vekk krasjer inn i andre biler, vil det være med å bestemme hvilke spillere du plasseres sammen med i nettbaserte løp.

Gran Turismo Sport skulle opprinnelig lanseres i 2016, men ble utsatt på ubestemt tid i fjor sommer. Fortsatt vet vi ikke når vi kan vente oss spillet, men lanseringen av en lukket betatest kan tyde på at det ikke blir altfor lenge til. Bilspillet kommer kun til PlayStation 4.

Vi tok en kikk på Gran Turismo Sport i fjor.
Den gang påpekte vår skribent flere mangler »

Siste fra forsiden