Gran Turismo Sport er utsatt på ubestemt tid

Utvikleren setter ingen ny dato for bilspillet.

Polyphony Digital

Polyphony Digital fortalte tirsdag at de ser seg nødt til å utsette Gran Turismo Sport, noe som i seg selv ikke er så uvanlig. Det er få storspill som ikke ser lanseringsdatoen glippe minst én gang for tiden.

Gran Turismo Sport.
Polyphony Digital

Det litt mer foruroligende at utviklingsstudioet ikke kan gi en estimert dato for når de venter å være ferdige med spillet.

– Når vi nærmer oss vår planlagte novemberutgivelse nå, ser vi at vi trenger mer tid for å perfeksjonere Gran Turismo Sport, som vi har lagt så mye arbeid i siden annonseringen at vi ikke vil kompromittere opplevelsen. Selv om vi ikke kan gi en ny slippdato nå legger vi inn alt for å gjøre Gran Turismo Sport til det beste spillet i serien til dags dato, sier Kazunori Yamauchi i et blogginnlegg på PlayStation Blog.

Første på PlayStation 4

Gran Turismo Sport blir seriens første inntog på PlayStation 4, etter at forgjengeren Gran Turismo 6 kun ble gitt ut på PlayStation 3 sent i 2013. Spillet skal være mer enn bare en sidegren, og ifølge Yamauchi kunne spillet like gjerne hett Gran Turismo 7.

Vi tok en liten titt på spillet i mai. Den gang påpekte vår skribent flere mangler, samt teknisk smågrums som bildefrekvens og synsrekkevidde.

– Verre ble det av at grafikken tilsynelatende ikke kunne måle seg med Driveclub spesielt, da GT Sport mangler det siste realistiske «laget» med maling. Senere ble vi fortalt at vi hadde fått testet en tidlig utgave av spillet, og at målet var 1080p med 60 bilder i sekundet, skrev Andreas Bjørnbekk om det grafiske i spillet den gang.

Les hele sniktitten på Gran Turismo Sport »

Siste fra forsiden