Days Gone - Gran Turismo

Rykter om Days Gone og Gran Turismo til PC stemmer ikke, sier Sony

Nye versjoner av spillene dukket opp i nettbutikk.

Sony Computer Entertainment

Den franske Amazon-butikken la nylig ut oppføringer for PC-versjoner av PlayStation 4-spillene Days Gone og Gran Turismo Sport. Det er imidlertid en feiltakelse, oppklarte Sony denne uken.

Gran Turismo Sport kom til PlayStation 4 i 2017.
Polyphony Digital

I en uttalelse til Polygon sa Sony at det også har lagt merke til lignende «unøyaktige» oppføringer for spill som Bloodborne, Uncharted: The Nathan Drake Collection og The Last of Us Part II. Ingen av disse er riktige, hevder selskapet.

– Vi har ikke kunngjort noen planer om å bringe disse spillene til PC, sa en talsperson for Sony, og utelukket dermed ingen fremtidige PC-kunngjøringer.

Noen PlayStation-titler til PC

Rykter om PC-versjoner av tidligere utgitte PlayStation-spill har florert den siste tiden – spesielt etter at Sony bekreftet portering av enkelte titler.

For eksempel skal actioneventyret Horizon Zero Dawn, tidligere kun tilgjengelig for PlayStation 4, etter planen slippes på PC til sommeren. Death Stranding er et annet Sony-eid spill som tar turen over til PC, med lansering satt til 2. juni.

Sony-topp Hermen Hulst har imidlertid konstatert at man ikke kan forvente at absolutt alle PlayStation-spillene blir å finne på andre plattformer i fremtiden. Selskapet vil fortsatt fokusere på konsoll først og fremst, med enkelte utgivelser for andre plattformer der det passer seg.

Les også: Microsoft vil gi ut flere spill på Steam »

Siste fra forsiden