Gran Turismo Sport-demoen er tilgjengelig nå, men kun i kort tid

43 GB nedlasting for et par dagers spilling.

Polyphony Digital

I forkant av Gran Turismo Sport-lanseringen den 18. oktober har Sony og Polyphony Digital sluppet en prøvesmak på bilspillet. PlayStation 4-eiere kan laste ned demoen fra PlayStation-butikken nå, men man får ikke mye tid til å kjenne på fartsfølelsen.

Gran Turismo Sport plasserer deg bak rattet i en haug med lynraske doninger.
Polyphony Digital

Den tidsbegrensede demonstrasjonen varer kun frem til klokken 17:00, torsdag 12. oktober. Spillet krever 43 GB med ledig plass på konsollen.

Tut og kjør

I demoen får spillere sette seg bak rattet i noen av de raskeste bilene i verden, og prøve tre forskjellige moduser. I Sport Mode er målet å sette raske rundetider, i Arcade Mode får man oppleve forskjellige biler på tre varierte baner, mens Campaign mode byr på flere løp, utfordringer og oppgaver.

Arcade-modusen kan spilles lokalt sammen med en venn, og spillere kan også måle evner mot andre spillere på nettet. Polyphony påpeker at man ikke trenger PlayStation Plus-abonnement for demoens flerspllerdel, men etter all sannsynlighet blir dette et krav i fullversjonen.

I tillegg får man begrenset tilgang på fotomodusen Scapes, byggeverktøyet Livery Editor og diverse sosiale nettverksfunksjoner. Utvikleren forteller også at noe fremdrift kan overføres til det endelige spillet, når det lanseres neste uke.

Gran Turismo Sport er blant spillene vi gleder oss til i oktober.
Se hvilke andre etterlengtede spill som lanseres denne måneden »

Siste fra forsiden