Nå får Gran Turismo Sport mikrotransaksjoner til tross for at serieskaperen sa at det ikke ville skje

Da vi anmeldte Gran Turismo Sport i fjor høst trakk vi frem fraværet av mikrotransaksjoner som et gledelig element til tross for at spillet var litt gjerrig med innholdet. Nå er imidlertid mikrotransaksjoner likevel på vei til spillet.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan man nemlig lese at den store juli-oppdateringen til spillet vil by på biler som kan kjøpes med ekte penger.

Begrunnelsen som serieskaperen Kazunori Yamauchi oppgir i blogginnlegget er at de ønsker å gi folk mulighet til å skaffe seg innhold på en raskere måte.

– Selv om det er mange unge og gamle bilentusiaster blant Gran Turismo-spillerne er det mange som ikke har nok tid til å spille og spare opp spillkreditt som trengs for å skaffe seg favorittbilene. Ved å gjøre biler umiddelbart tilgjengelige for kjøp som DLC håper vi at folk som er opptatt med jobb kan skaffe attraktive og konkurransedyktige biler raskt, skriver Yamauchi.

Avkreftet mikrotransaksjoner

Nå er det mulig å kjøpe biler fra PlayStation-butikken i Gran Turismo Sport.
Sony

Han understreker imidlertid at alle biler fremdeles kan kjøpes for spillkreditt, og ingen vil kun være tilgjengelig for ekte penger. Dagens system for hvordan man skaffer seg biler vil være uendret.

For å gjøre mikrotransaksjonene litt mer spiselige opplyser Yamauchi også at de aller dyreste og mest attraktive bilene i Gran Turismo Sport kun vil være mulig å kjøpe med spillkreditt, slik at spillere fremdeles må prestere på banen for å sikre seg det beste spillet har å by på.

Innføringen av mikrotransaksjoner kommer muligens som en overraskelse, med tanke på at Yamauchi tidligere har sagt at dette ikke ville komme. Som nettstedet GTPlanet meldte svarte Yamauchi nemlig utvetydig avkreftende på dette spørsmålet under et arrangement i forkant av lanseringen i fjor.

Flere detaljer om hva den nye juli-oppdateringen av Gran Turismo Sport vil by på finner du på PlayStation-bloggen, og øverst i artikkelen ser du traileren.

Les også: The Crew 2 byr på en diger verden det er verdt å utforske »

Siste fra forsiden