Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas kommer til VR

Blir eksklusivt for Oculus Quest 2.

Rockstar Games

17 år etter spillets lansering skal Grand Theft Auto: San Andreas snart slippes i ny utgave, som del av Rockstars Grand Theft Auto: The Trilogy-pakke. Oppussingen blir imidlertid ikke den eneste nye varianten av spillet, og en versjon for virtuell virkelighet er også på vei.

CJ fulgte toget helt til VR-land.
Rockstar Games

VR-versjonen ble kunngjort under torsdagens Connect-presentasjon. Detaljene er fortsatt vage, men vi vet at spillet blir eksklusivt for Oculus Quest 2 – eller Meta Quest 2, som plattformen nå skal hete.

– Få et nytt perspektiv på Los Santos, San Fierro og Las Venturas idet du opplever – igjen eller for første gang – en av spillhistoriens mest ikoniske åpne verdener. Dette er et prosjekt vi har jobbet med i mange år, og vi gleder oss til å vise dere mer, heter det i en uttalelse på Oculus' nettsider.

Grand Theft Auto: San Andreas kom til verden i 2004, og regnes fortsatt som et av seriens beste innslag. I spillet styrer du CJ, en middels pøbel som stiger i gradene og tar over byen.

Vår egen Joachim Froholt klinket til med 10 av 10 poeng i sin anmeldelse av spillet.

– Dette er også et av årets mest omfattende spill, og et spill som vil fengsle deg lenger enn de fleste. Det er ikke helt perfekt, men det er det beste GTA-spillet så langt, og per definisjon blir det derfor et av de beste spillene noensinne, var dommen den gang.

LES OGSÅ: Slik blir oppussingen av Grand Theft Auto-trilogien »

Siste fra forsiden