Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition

Her er den oppussede Grand Theft Auto-trilogien

Ryktene stemte! Rockstar pusser opp Grand Theft Auto 3, Vice City og San Andreas.

Etter en haug med lekkasjer de siste månedene har Rockstar nå dratt sløret av Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition. Denne pakken inneholder oppussede versjoner av Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas.

Pakken kommer senere i år til Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC (via Rockstar Games Launcher), Xbox One, og Xbox Series X/S. I tillegg kommer det mobilvarianter til iOS og Android i 2022. Du kan se en kort annonseringstrailer over.

Med denne trilogipakken er målet å slippe de tre aldrende spillene i ny drakt, og Rockstar forteller at både grafiske forbedringer og justeringer for å gjøre spillene mer moderne er på plass. Likevel virker det som om hovedgrunnlaget under spillene blir urørt, og spillene skal dermed beholde det meste av det gamle.

Ingen skjermbilder ble sluppet i tandem med annonseringen, så vi må vente litt til for å se hva som faktisk er nytt her.

Fjerner gamle versjoner fra butikkene

Som navnet tilsier ser Rockstar på den oppussede samlepakken som den definitive versjonen av spillene. Derfor vil de allerede neste uke begynne å fjerne de eksisterende versjonene av spillene fra digitale butikker. Dersom du allerede eier de gamle versjonene av spillene på butikker som Steam eller GOG, vil du fortsatt kunne laste dem ned og spille dem, men det vil ikke være mulig å kjøpe dem lenger.

I oktober er det nøyaktig 20 år siden Grand Theft Auto 3 tok serien inn i 3 dimensjoner, og dermed la mye av grunnlaget for spill med store åpne verdener. Spillet kom først ut på PlayStation 2, og fikk følge av to spill til: Grand Theft Auto: Vice City i 2002 og Grand Theft Auto: San Andreas i 2004. Samtlige tre spill ble kritiker- og publikumsfavoritter.

LES OGSÅ: Grand Theft Auto 5-skuespiller: – Slutt å tro på lekkasjer om GTA 6 »

Siste fra forsiden