Grand Theft Auto V får kanskje støtte for førsteperson

Både i bil og til fots, ifølge lekket Rockstar-dokument.

En tilsynelatende uferdig informasjonspost skal ha blitt publiset på nettstedet til Rockstar Games, der den raskt ble slettet igjen. Men ikke raskt nok for Google Cache, og brukeren Nevatblade på GTAForums.

Her står det blant annet at de kommende versjonene av Grand Theft Auto V får mulighet for spill i førsteperson, både når du kjører biler og løper rundt til fots. I bilene skal det også være fungerende dashbord, med speedometer, varsellamper og så videre.

Trenger ikke å stemme selv om lekkasjen er ekte

Skjermdump av posten på Rockstars nettsted. (bilde: Nevatblade).

Det kan imidlertid være lurt å ta nyheten med en klype salt. Selv om informasjonen viser seg å være ekte, kan det være en god grunn til at Rockstar ikke har gjort den tilgjengelig. Noen ganger planlegger man funksjoner som man av ulike grunner blir nødt til å kutte før lansering.

Det finnes forøvrig en modifikasjon som tillater førstepersonsspilling på Xbox 360-versjonen av spillet, men for å kjøre den er du avhengig av en modifisert konsoll. Den virker heller ikke særlig finpusset. Grand Theft Auto IV fikk samme type brukerskapt tillegg på PC.

Den lekkede posten snakker også om ting vi allerede vet om, slik som tettere trafikk, flere dyr i villmarken og generelle, visuelle forbedringer.

Rockstar har ikke kommentert informasjonen enda.

Vår anmelder var svært begeistret for Grand Theft Auto V da det kom til Xbox 360 og PlayStation 3. Versjonene til Xbox One og PlayStation 4 kommer i november, mens PC-versjonen dukker opp i januar.

Siste fra forsiden