Gratis Forza-spill kommer til Windows 10 denne våren

Forza Motorsport 6: Apex markerer bilspillseriens inntog på PC.

Microsoft og Turn 10 Studios har annonsert et gratis Forza-spill som kommer til Windows 10 denne våren. Med Forza Motorsport 6: Apex tar de sikte på å introdusere den populære bilspillserien til PC-spillere, og legger grunnmuren for Microsofts planer om å skape flere Forza-spill for Windows 10 i fremtiden.

Forza Motorsport 6: Apex byr på 4K-oppløsning.
Turn 10 Studios

Forza Motorsport 6: Apex løfter den allerede grafisk imponerende serien enda et hakk, med støtte for DirectX 12 og 4K-oppløsning. I videovinduet øverst i artikkelen kan du se kvaliteten Turn 10 lover med grafikkinnstillingene på full guffe.

Designet for nye spillere

Som det første Forza-spillet på PC er Forza Motorsport 6: Apex designet for spillere som ikke har noen tidligere erfaring med serien. Spillet fokuserer derfor mye på å vise frem hva Forza-opplevelsen handler om og de spennende bilene du kan utforske:

Forza Motorsport 6: Apex introduserer serien til PC-spillere.
Turn 10 Studios

– Karrieremodusen er bygget rundt en «Showcase Tour» bestående av 12 arrangementer, der spillere introduseres for fascinerende biler og unike motorsportoppgjør gjennom en serie med vakre og underholdende videoer, som har bilkjendiser som James May og Richard Hammond i fortellerrollene, skriver Turn 10.

Det blir naturligvis også mulig å kjøre fartsvindundrene, med et utvalg av over 60 biler du kan konkurrere med på 20 ulike baner, fra seks forskjellige steder i verden. I tillegg lover utvikleren et nytt oppgave- og poengsystem, som hjelper spillere å forbedre kjøreferdighetene sine, samt en rekke unike kjøreopplevelser.

Lanseringsdatoen for Forza Motorsport 6: Apex er ikke annonsert.

Vår anmelder lot seg imponere av seriens forrige spill.
Les anmeldelsen av Forza Motorsport 6 på Xbox One her »

Siste fra forsiden