Mer Mass Effect 2 på lanseringsdagen

Gratis greier

Som med Dragon Age må vi ikke vente lenge på ekstra innhold.

Bioware har satset friskt på ekstra innhold til sine rollespill det siste året. Det originale Mass Effect fikk pakken Pinnacle Station i fjor høst, og Dragon Age fikk en drøss med ekstra innhold på lanseringsdagen. Kort tid etter ble det meldt om enda mer innhold i form av pakken Return to Ostagar og for noen uker siden hørte vi om en full tilleggspakke som kommer i mars.

Dette holder ikke. Her trengs det ekstra innhold

Det er lovet at også Mass Effect 2 skal få mye ekstra, og i likhet med Dragon Age slippes den første dosen med innhold på lanseringsdagen. Rykter om dette dukket opp på fredag, og nå har Bioware delvis bekreftet saken via Twitter.

Selskapet har ikke tenkt å ta ekstra betalt for innholdet, og antagelig betyr det at det blir en lignende ordning som med Dragon Age. Der fikk du med bonusinnhold når du kjøpte spillet nytt.

Ifølge ryktene vanker det ikke bare mer våpen og utstyr i de første pakkene, men også en ekstra planet og alliert. Navnet på sistnevnte er Zaeed Messani, og han er visstnok dusørjeger. Bioware har verken bekreftet eller avkreftet noe av dette, men lover mer informasjon i løpet av uka.

Mass Effect 2 ligger i butikkhyllene ved månedslutt, og anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no.

Siste fra forsiden