Gratis utvidelse til AC: Brotherhood

Om du allerede har erobret Roma kan Ubisoft glede med en gratis nedlastbar utvidelse.

Kanskje den største nyheten med den nylig utgitte Assassins's Creed: Brotherhood er innførselen av flerspiller til den etterhvert veletablerte snikmorder-serien. Flerspiller-modusen, som på mange måter kan sammenlignes med eksempelvis Steam-klassikeren The Ship, har generelt blitt godt mottatt av både kritikere og spillerne selv.

Om du mot formodning allerede føler at du har spilt gjennom det meste av hva flerspilleren kan tilby, har Ubisoft en gledelig nyhet: Den 14. desember vil utvidelsen Animus Project Update 1.0 slippes gratis hos både Playstation Network og Xbox Live. Utvidelsen vil inkludere den nye modusen Advanced Alliance og et nytt brett, Mont Saint-Michel.

Advanced Alliance vil som navnet antyder bygge på den eksisterende modusen Alliance. Forskjellen er primært vanskelighetsnivået; det nevnes eksempelvis at det skal bli vanskeligere å identifisere mål. Hva det nye brettet angår lover Ubisoft, forbi den vanlige setningen om slående grafikk, trange gater med svært variert topografi. I tillegg vil brettet inkludere flere høye bygninger som vil la "jegere komme ut av intet".

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden