PUBG Lite

Gratisspillet PUBG Lite ankommer Europa i oktober

PUBG Corp.

Tidligere i år meldte vi at PUBG Corp. var i gang med testing av en gratisversjon av Playerunknown's Battlegrounds. Åtte måneder senere har PUBG Lite kommet langt på vei, og nå er utvikleren klar for å slippe spillet på nye markeder.

Se traileren for PUBG Lite. (Video: PUBG Corp.)

10. oktober utvides spillets rekkevidde til å omfavne en haug med europeiske land, deriblant Norge. I forbindelse med kunngjøringen gir PUBG Corp. bort to våpenskins til alle som forhåndsregistrerer seg på spillets nettsider før 8. oktober.

Enklere versjon

Som vi har rapportert før er PUBG Lite en litt enklere variant av fullversjonen Playerunknown's Battlegrounds. Visuelt sett er grativersjonen noen hakk bak originalspillet, men til gjengjeld krever det mindre av PC-riggen din og så koster altså ingen ting å laste det ned og spille.

4v4-modusen byr på hektiske kamper på et lite kart.
PUBG Corp.

Av innhold skilter PUBG Lite med den faste battle royale-opplevelsen på kartene Erangel, Miramar og Sanhok, men ingen Vikendi. Spillet byr også på en egen 4-mot-4-modus, der fire lag på fire spillere kjemper mot hverandre på et mindre deathmatch-kart.

Med spillet ute i Europa, Asia, Sør-Amerika og deler av Afrika gjenstår kun Nord-Amerika før PUBG Corp. er klar for full kamp om battle royale-sjangerens gratismarked. Fortnite har som kjent gjort enorm suksess med gratis spill og mikrotransaksjoner, og trolig håper PUBG-utvikleren å ta en bit av den kaka.

Fortnite introduserer snart «bots» til battle royale-opplevelsen.
Epic varsler en overhaling av spillets matchmaking-system »

Siste fra forsiden