GRAW Chapter 2 ute på Xbox Live

Dagen etter at Ubisoft lanserte en pakke med nytt innhold for PC-versjonen av Ghost Recon Advaned Warfighter, får Xbox-eiere pakke nummer to.

Ghost Recon Advanced Warfighter: Chapter 2 er nå tilgjengelig over Xbox Live Marketplace, for 1200 poeng. Pakken fortsetter den episodebaserte kooperative kampanjen som foregår i Nicaragua, og kommer i tillegg med en haug nye kart, spillmoduser og andre funksjoner for spilling over Xbox Live.

Spesifikt, får vi fire nye kooperative brett, 8 nye flerspillerbrett, to nye spilltyper med en ny modus ("team battle"), to nye kamuflasjemønstre, fire nye ansikter og fem nye våpen. Ubisoft forteller at de er svært fornøyd med mottakelsen Ghost Recon Advanced Warfighter har fått på Xbox 360, og at de er svært glad for å kunne bygge videre på denne suksessen med å lansere betaloppgradering nummer to.

Vær oppmerksom på at filen er svært stor, og at det for øyeblikket ser ut til å være stor pågang på servermaskinene. Mange brukere klager over at det tar lang tid å laste denne pakken ned, så vær forberedt på litt venting om du planlegger å laste pakken ned i løpet av den første tiden.

Advanced Warfighter foregår i år 2013, hvor det amerikanske forsvaret har utviklet et nytt og integrert kampsystem som de har utrustet sine soldater med. Dette systemet drar nytte av mer avanserte våpen, bedre kommunikasjon via satellitter og en vesentlig større sjanse for å overleve. Nå er det på tide å teste hvordan systemet fungerer på slagmarken.

Etter et opprør i hjertet av Mexico by, blir de best trente spesialstyrkene i forsvaret sendt ut for å ta tilbake kontrollen av byen. I sterkt undertall, men samtidig fullt utrustet med det integrerte krigssystemet, er vår spesialtropp de første og den siste forsvarslinjen på slagmarken. Via det nye kommunikasjonssystemet kan spilleren se hva lagkameratene ser, og innhente viktig informasjon før angrep iverksettes.

Siste fra forsiden