Flere oppdrag til Fear 2

Grøss og skyting

Den nye Reborn-kampanjen kommer i september.

Fear 2: Project Origin ble varmt mottatt av vår anmelder når det ble sluppet i vår, og utvikler Monolith Studios har siden den gang syslet med nytt innhold til spillet. Først ute var Armored Front og Toy Soldiers, flerspilleroppdateringer med nye kart og utseender for spillfigurene, og nå har en oppdatering til enspillerdelen blitt kunngjort.

Fear 2: Reborn består av fire nye oppdrag lagt til den samme byen som handlingen i Project Origin foregikk i. Denne gangen får vi rollen som en klonet supersoldat med kodenavnet Foxtrot813. Han er en del av styrkene som sendes til ruinene av Auburn for å hanskes med den mystiske jenta Alma. Utover dette er det ikke avslørt noe særlig om historien i Reborn, bortsett fra at den skal ta et par timer å spille gjennom.

Det er ikke kunngjort hvor mye pakken kommer til å koste, men den lanseres sammen med en ny, gratis flerspilleroppdatering. Denne lar deg bruke evnen til å få tiden til å gå saktere også i flerspillerkamper.

PlayStation 3- og Xbox 360-eiere kan kjøpe Reborn fra og med 3. september, mens PC-spillere må venta da det foreløpig ikke foreligger noen dato for denne utgaven. Du kan også prøve Reborn uka før det lanseres. En demo slippes nemlig 27. august.

Siste fra forsiden