Hevntokt i april

Gudene må dø

Valkyrie Profile: Covenant of the Plume har fått slippdato.

Det tredje spillet i rollespillserien Valkyrie Profile er nå klart for Europa, og Square Enix har satt slippdatoen til 3. april.

Valkyrie Profile: Covenant of the Plume er det første i serien til DS, og også det første hvor du ikke spiller en skjebnegudinne. Denne gangen påtar du deg rollen som den unge krigeren Wylfred. Han hater skjebnegudinnene, og spesielt Lenneth Valkyrie fordi hun tok farens sjel.

For å ta hevn inngår han en avtale med underverdenens dronning og mottar en magisk fjær som kan gi ham de kreftene han trenger for å seire over gudene. Men han må også stri med mer verdslige problemer, for tre kongedømmer er på randen av storkrig.

Valgene du gjør i spillet skal påvirke hvordan historien utvikler seg, og vi loves at de kan forårsake dramatiske vendinger og føre til ulike avslutninger.

Som i tidligere Valkyrie Profile-spill er kampsystemet en blanding av turbasert og sanntid med muligheten til lenke sammen angrep til lengre kombinasjoner som igjen leder opp til spektakulære og ødeleggende sluttangrep.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden