Halo Infinite

Halo Infinite-flerspillerdelen er ute nå – ble tilgjengelig en måned før lansering

Overraskelse!

Halo Infinite.
343 industries

Mandag kveld overrasket (med mindre du fikk med deg alle ryktene i forkant) Microsoft med en sniklansering av den gratise flerspillerdelen til Halo Infinite. Modusen er gratis nå, og kommer til å fortsette å være gratis.

Man kan laste ned flerspillerdelen på Xbox Series X/S, på Windows og via Steam, og man trenger ikke Xbox Game Pass eller Xbox Gold for å få tilgang.

Det som er hovedmaten for mange – kampanjedelen – kommer likevel ikke før slippdatoen 8. desember, og da vel og merke uten mulighet for å spille co-op. Den slippes senere.

Teknisk sett er flerspillerdelen fortsatt i en betatestfase, men mandagens lansering regnes som startsskuddet for spillets første sesong som varer til mai 2022. Alt av progresjon som opparbeides i betatesten blir med over i den lanserte versjonen, så selve «beta»-aspektet her føles temmelig kunstig.

Halo Infinite skulle faktisk opprinnelig slippes høsten 2020, men ble utsatt noen måneder før fordi spillet trengte mer tid i ovnen. Det er ikke utenkelig at den lattermilde mottagelsen spillet fikk under et pressearrangement det samme året hadde en finger med i spillet, men til syvende og sist ønsket nok utviklerne i 343i å få muligheten til å levere et så godt spill som mulig.

LES OGSÅ: Mer enn 70 gamle Xbox 360- og Xbox-spill blir kompatible med Xbox Series X/S og Xbox One »

Siste fra forsiden