Halo Infinite «flighting»-program lar utvalgte fans prøve spillet før lansering

Spillet er nok enda langt unna, men 343 har delt noen flere detaljer.

Microsoft

Siden kunngjøringen av Halo Infinite på årets E3-messe har 343 Industries og Microsoft vært sparsomme med detaljene, men nå har vi fått litt mer å gå på. Utvikleren holdt denne uken en direktesending med det neste Halo-spillet som tema, og vi har samlet sammen de viktigste punktene.

Seks måneder har gått siden Microsoft avduket Halo Infinite, men foreløpig vet vi ikke mye som spillet.
Microsoft

Blant annet bekreftet 343 at Halo Infinite bygges i en ny spillmotor, kalt Slipspace, med et økt fokus på PC-plattformen enn hva seriens tidligere innslag har hatt. Teamet jobber med å legge bedre til rette for PC, og et knippe spillere får se hva det betyr allerede før lansering.

343 trakk nemlig sløret av det utvikleren kaller et «flighting»-program, som gir enkelte fans tidlig tilgang på Halo Infinite – først på Xbox One og deretter på PC. I henhold til programmets beskrivelse vil det fungere på en litt annen måte enn tradisjonelle betatester, og utvikleren håper å knytte tettere bånd til testdeltakere for å bygge et bedre produkt over tid.

Registrering for testprogrammet har ikke fått noen startdato, men mer informasjon vil deles etter hvert. Basert på utviklerens kommentarer høres det også ut som det enda er en stund til spillet faktisk vil lanseres, og foreløpig har vi ikke fått noen indikasjon på når det kommer.

Av andre detaljer lover 343 lokal samarbeidsspilling for opptil fire spillere på samme skjerm. Halo Infinite vil også by på omfattende tilpasningsmuligheter for rustninger, med et lignende system som det Bungie introduserte i Halo: Reach.

Som med «flighting»-programmet kan spillere forvente å få nye detaljer, flere trailere og mer generell informasjon om Halo Infinite etter hvert.

Microsoft jobber visstnok med to nye konsoller.
Ifølge rykter går de under kodenavnene Anaconda og Lockhart »

Siste fra forsiden