Halo Infinite

Halo Infinite-sjefen har forlatt prosjektet

Etter utsettelsen skal Microsoft ha hentet inn andre til å ta over.

Microsoft

Chris Lee, mannen som har hatt ansvaret for Halo Infinite de siste årene, har trukket seg fra prosjektet. Det melder han selv til Bloomberg denne uken.

Det neste Master Chief-eventyret lar vente på seg.
Microsoft

Nyheten følger den mye omtalte utsettelsen av det neste Halo-spillet, som utvikler 343 Industries kunngjorde i august. I kjølvannet av forsinkelsen hentet Microsoft inn Halo-veteranene Joe Staten og Pierre Hintze for å få skuta på rett kjøl, og dermed havnet Lee på benken.

Ifølge Microsoft er Lee fortsatt ansatt i selskapet, men som hovedpersonen forteller til Bloomberg var tiden inne for å overlate Halo Infinite til andre.

– Jeg har trukket meg tilbake fra Infinite og ser frem mot nye muligheter. Jeg tror på teamet og er sikker på at det vil levere et flott spill, og dette er riktig tid for å trekke meg unna.

Avskjeden markerer andre gang på litt over et år at en Halo Infinite-topp har takket for seg. I fjor sommer var det regissør Tim Longo som forsvant. Den gang lovet Microsoft at det ikke ville påvirke lanseringsplanene for spillet, og hvorvidt det faktisk hadde noen innvirkning på den endelige utsettelsen får vi nok aldri vite sikkert.

Halo Infinite skal etter planen lanseres en gang i 2021, men akkurat når vet vi enda ikke.

LES OGSÅ: Se ni minutter fra Halo Infinite på Xbox Series X »
LES OGSÅ: Spillere gjør narr av Halo Infinite-grafikken »

Siste fra forsiden