Halo Infinite

Halo Infinite-trailer viser frem enspillerkampanjen

Åpen verden, oppgraderinger og masse skyting.

Etter å ha fokusert mye på flerspillerdelen de siste månedene, har Microsoft og 343 Industries omsider sluppet en skikkelig kikk på Halo Infinites enspillerkampanje. I en seks minutter lang video – som du kan se over – viser utvikleren hva spillere kan forvente når de legger ut på Master Chiefs neste eventyr.

Halo Infinite.
Microsoft

Som vi vet fra tidligere begynner historien med at den ondsinnede Banished-rasen har beseiret menneskene og tatt kontroll over Zeta Halo. Alt håp later til å være ute, men så dukker Master Chief opp igjen for å redde dagen.

Reisen begynner imidlertid uten noe hjelp fra Cortana. I stedet får spillere med seg en ny kunstig intelligens, kalt The Weapon.

I kjent Halo-stil må spillere meie ned horder med små og store beist. Denne gangen foregår alt riktignok i en åpen verden, der spillere står fritt til å velge hvilken rekkefølge de ønsker å takle kampanjen.

Av fiender blir det mange kjente fjes, men også nye skapninger å bryne seg på. Til hjelp får man en haug med forskjellige våpen, samt flere oppgraderingsmuligheter for Master Chiefs utstyr. Disse kan du se et glimt av rund 4 minutter og 10 sekunder ut i traileren.

Halo Infinite lanseres 8. desember, for PC, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: DICE svarer på kritikken av Specialists i Battlefield 2042 »

Siste fra forsiden