Halo på Xbox 360

Både Halo og Halo 2 vil fungere fint på Xbox 360. I tillegg forteller Bungie at vi kan forvente oss grafiske forbedringer.

Et stort uromoment angående den neste Xbox-modellen er hvordan gamle Xbox-spill vil fungere på den. Ikke bare håper folk å få mulighet til å spille favorittspillene sine på Xbox 360, men det er også en fordel å få mulighet til å kjøpe gode Xbox-spill og spille disse på Xbox 360 (da det tross alt er mange kvalitetsspill til Xbox, som fortsatt vil være verd å spille i årene som kommer).

Nå har Bungie fortalt at ikke bare vil Halo og Halo 2 fungere uten problemer på Xbox 360, men de vil faktisk bli bedre. Det vil si at skjermoppløsningen blir høyere, samtidig som vi får "full-screen antialiasing", noe som gjør grafikken mindre kantete. Kort fortalt blir det som en skulle spilt spillene på en god PC.

Selv om de grafiske forbedringene ikke er allverdens, gjør de at spillene fortsatt ser gode ut når de spilles på Xbox 360. I tillegg påpeker Bungie at funksjonen med delt skjerm vil fungere bedre med 720p-oppløsning (da det rett og slett blir plass til mer bildemateriale på hver av skjermene, slik at spillerne får bedre oversikt).

For å lese alt det Bungie hadde å si om Halo og Halo 2 på Xbox 360 kan du besøke nettstedet deres. Der finner du også noen skjermbilder som skal demonstrere forskjellene mellom en vanlig Xbox og en Xbox 360.

Siste fra forsiden