Halo Chronicles kansellert

Halo Chronicles kansellert

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da det ble planlagt å lage en filmatisering av Halo-spillene, ønsket Microsoft å sikre at filmen ble et kvalitetsprodukt. Peter Jackson, som regisserte blant annet Ringenes Herre-filmene og King Kong, ble hentet inn som produsent og regissørtalentet Neil Blomkamp skulle ta seg av regien. Nå er det derimot bekreftet at prosjektet ikke blir noe av og både produsenten og regissøren har funnet seg nye beitemarker.

I et intervju med Joystiq forklarer Jackson hva som gikk galt: Microsoft har en strategi med Halo, og når rettighetene til de to studioene forfallt så avsluttet det på et vis min involvering i prosjektet. Det falt sammen på grunn av interne stridigheter hos Fox og Universal. Det hadde ingenting med budsjettet eller noe annet å gjøre.

Det blir i det minste kamp mot romvesner i den futuristiske District 9.
Det blir i det minste kamp mot romvesner i den futuristiske District 9.

Halo Chronicles skulle være en film og et spillprosjekt, som begge skulle ledes av Peter Jackson. Siden filmen nå ikke blir en realitet, blir det heller ikke noe av spillet. Det Halo-prosjektet kommer ikke til å bli noe av. Det kollapset når det ikke ble noe av filmen, forklarer Jackson.

Dersom du var veldig gira på å se Halo-filmen, kan du likevel glede deg til Jackson og Blomkamps kommende film "District 9". Dette er en sci-fi krigsfilm som oppstod fra ruinene av Halo-prosjektet. Den inneholder nok ingen Master Chief, men mye av essensen til den avlyste spillfilmen er trolig å spore i "District 9". Filmen slippes på kino i midten av august.

(Kilder: Joystiq og CVG.)

Halo Wars

X360
Slippdato: 27. februar 2009
Sjanger: Strategi
Utvikler: Ensemble Studios
Utgiver: Microsoft

Halo 3

X360
Slippdato: 26. september 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen