Konkurranse

Har du lyst på en Heroes of the Storm-nøkkel?

Vi deler ut betatilgang til våre lesere!

Heroes of the Storm er fremdeles i beta.
Blizzard

Blizzards neste spill, Heroes of the Storm har vært under utvikling i noen år nå, men fremdeles er spillet i en rimelig eksklusiv betafase. Forståelig nok tar de seg god tid til å finspikke detaljene; spillet går tross alt inn i konkurranse mot to av spillverdenens giganter, Dota 2 og League of Legends. Nå kan du få sjansen til å få se hvordan spillet skiller seg ut populære sjangeren.

Vi har fått tak i 500 nøkler som vi mer enn gjerne deler med våre lesere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive inn e-post-adressen din i feltet nederst i artikkelen. Vi trekker 500 lesere som får nøkler fredag, omtrent klokken 14:00.

En litt annen variant enn konkurrentene

Heroes of the Storm ligner mye på MOBA-spillene, men har egne særtrekk.

Heroes of the Storm slenger deg og fire andre spillere inn i et spillområde. På motstanderlaget møter dere fem arge konkurrenter, og det er laget som klarer å samarbeide best som kommer seirende ut av det hele.

Som i lignende spill velger man seg én av et utvalg helter før kampen, og denne stiger i nivå ved at hele laget feller både spillerstyrte og datastyrte fiender. Dette er én av flere ting som gjør at spillet skiller seg fra League of Legends og Dota 2.

Det hele begynte som et «custom map» til StarCraft II: Wings of Liberty kalt Blizzard DOTA, der Blizzard selv brukte sine helter for å lage en variant av den populære modifikasjonen. Med årene har konseptet utviklet seg til å bli noe ganske annet.

Inntil nylig var spillet i en lukket alpha-fase, men det gikk for en ukes tid siden over til å være i en beta-fase. Da ble blant annet rangert spill introdusert.

Siste fra forsiden