StarCraft II får Blizzard DOTA

Blizzard vil gi oss massevis av godsaker mens vi venter på neste spill.

På årets BlizzCon har Blizzard nok en gang gjort det klart at vi må vente en stund før det neste StarCraft-spillet, Heart of the Swarm, dukker opp. Produsent Chris Sigaty sier nemlig at det ikke vil lanseres før etter 2011, noe som vil si at det tidligst kommer i 2012.

Blizzard har mye StarCraft-moro på vei.

Ventetiden blir imidlertid langt fra innholdsløs. Blizzard har nemlig fortalt at de vil lansere store mengder ekstrainnhold (i form av modifikasjoner) til Starcraft II: Wings of Liberty. På BlizzCon kunngjorde de fire slike modifikasjoner.

Den mest interessante av disse er nok helt klart Blizzard DOTA, som er inspirert av den klassiske Warcraft-modifikasjonen Defense of the Ancients.

I Blizzard DOTA må to sider, hver med fem spillere, kjempe mot hverandre på et sjakk-aktig brett. Spillerne får velge mellom tolv helter fra Blizzard-universet, inkludert Kerrigan, Sylvanas, Jim Raynor og Muradin Bronzebeard. Hver av disse har unike egenskaper.

Brettet har tre «baner», to baser og muligheten til å drive oppdrett av monstre. Fokus er på forsvar av viktige bygninger.

I tillegg til Blizzard DOTA, får vi også tre mindre modifikasjoner. StarJeweled er en slags kombinasjon av «tower defense» og Bejeweled, Left 2 Die er et samarbeidsnivå hvor to spillere må kjempe seg gjennom horder av vandøde monstre om natten og brenne monsterreder om dagen, mens Aiur Chef er et spill hvor du spiller en Protoss-kokk som må samle sammen ingredienser for ulike matoppskrifter.

Disse modifikasjonene skal visstnok være gratis å laste ned.

Siste fra forsiden