Har du sett fram til å spille som katteprinsen Evan?

Da må du dessverre vente litt til – Ni No Kuni II: Revenant Kingdom er utsatt til 2018.

Bandai Namco Entertainment

Det har knapt gått en måned siden vi kunne rapportere om at det fargerike rollespillet Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom var klar for en god, gammeldags høstlansering.

Nå har imidlertid utviklerne i Level-5 snudd på flisa, og utsatt den etterlengtede oppfølgeren til neste år. Mer spesifikt skal spillet nå lanseres den 19. januar 2018 – dette kunne Level-5-sjefen selv, Akihiro Hino, meddele i en ny YouTube-video.

I videoen forteller Hino kort og greit at studioet trenger mer tid for å «levere den komplette Ni No Kuni II-opplevelsen».

Rollespill med personlighet

La oss håpe Level-5 bruker den ekstra utviklingstiden fornuftig.
Bandai Namco Entertainment

Videre retter han også opp i en misforståelse som dukket opp i etterkant av årets E3. I et intervju ga Hino nemlig inntrykk av at Ni No Kuni II ville komme til å ha en flerspillerdel, men dette viste seg altså å være feil: Ni No Kuni II: Revenant Kingdom vil fullt og helt være et enspillerspill.

Det samme gjaldt også for det originale Ni No Kuni. Som sin oppfølger var dette et japansk rollespill hvor man kunne slåss med fargerike monstre i sanntidskamper. Originalen ble lansert i 2013, og stakk da av med en knallsterk 10/10 på anmelderterningen:

– Det er en god stund siden sist jeg hadde det så artig med et japansk rollespill, og jeg håper virkelig dette samarbeidet vil by på flere gode produkter. Det er ingen tvil om at dette er en av årets aller beste spillopplevelser, og noe jeg unner alle å oppleve. Den søte lille gutten sjarmerte meg i senk, og jeg har ikke tenkt å forlate den andre verdenen på en god stund enda, skrev vår anmelder.

Ni No Kuni II er ikke det eneste rollespillet som har blitt utsatt til 2018:
South Park: The Fractured But Whole har blitt flyttet til april neste år »

Slik annonserte Akihiro Hino at Ni No Kuni II. Revenant Kingdom utsettes til neste år (skru på undertekster).

Siste fra forsiden