Har du vunnet i årets julekalender?

To dusin vinnere er kåret

Heftige premier er delt ut til 24 svært heldige vinnere.

Vår tradisjonsrike julekalender er over for denne gang. Vi delte ut premier verdt titusenvis av kroner, og i snitt deltok over 3000 personer i hver luke, hvorav 34 prosent svarte feil.

Her er årets premier, riktige svar og vinnere:

Xbox 360 Elite med to spill var premien på julaften.

Dag 24 var premien Xbox 360 Elite med spillene Fable II og Gears of War 2 og 12 måneders Xbox Live Gold-abonnement. Vi spurte hvilket spill var det første som lot PC- og Xbox 360-eiere spille sammen, og hva kompaniet du er en del av i Gears of War 2 heter. Korrekte svar var Shadowrun og Delta.

Vinner: Marius Tennøe.

Dag 23 var premien Playstation 3 med 80 GB harddisk og spillet Littlebigplanet. Vi spurte hvilket spill som ikke var tilgjengelig på lanseringsdagen for Playstation 3 i Norge, og hva som var den opprinnelige lanseringsdatoen for Littlebigplanet i Norge før spillet ble trukket tilbake grunnet referanser fra Koranen? Korrekte svar var Untold Legends: Dark Kingdom og 22. oktober.

Vinner: Ole Christensen.

Dag 22 var premien en Sid Meier-pakke bestående av PC-spillene Civilization IV: Complete Pack (originalspillet og begge tilleggspakkene) og Civilization IV: Colonization, samt Civilization Revolution for DS. Vi spurte hva transportspillet til Sid Meier heter og hvilken nasjon man ikke kan lede i Civilization IV: Colonization. Korrekte svar var Railroad Tycoon og Italia.

Vinner: Jon Andersen.

Mount & Blade og fire andre spill i luke 21.

Dag 21 var premien spillene Europa Universalis III: Complete, Mount & Blade, City Life 2008, Dark Horizon og Trainz: The Complete Collection. Vi spurte hvor mange år av historien Europa Universalis III spenner over, og hva redigeringsverktøyet til Trainz heter. Korrekt svar var over 300 år og Trainz Paintshed.

Vinner: Espen Ræstad.

Dag 20 var premien en Sony PSP Slim & Lite, med actionspillet God of War: Chains of Olympus. Vi spurte når PSP kom i salg for første gang på verdensbasis, og hvilken mottagelse God of War: Chains of Olympus fikk på Gamer.no. Korrekte svar var desember 2004 og 9 av 10.

Vinner: Alexander Strømmen.

Den nittende dagen kunne man blant annet vinne Race Driver: Grid.

Dag 19 var premien PS3-spillene Race Driver: Grid og Naruto: Ultimate Storm, samt PC-spillet X3: Terran Conflict og Wii-spillet Sam & Max Season One. Vi spurte hvilket år Sam og Max debuterte som tegneseriefigurer, og navnet på spillmotoren som Race Driver: Grid bruker. Korrekte svar var 1980 og Ego.

Vinner: Ottar Furunes.

Dag 18 var premien sportsspillene Tiger Woods PGA Tour 09, FIFA 09, Madden NFL 2009 og NBA Live 09. Vi spurte hva det første FIFA-spillet het, og hvem som pryder årets Madden-cover. Korrekte svar var FIFA International Soccer og Brett Favre.

Vinner: Tore Solberg.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Limited Edition.

Dag 17 var premien PS3-spillene Metal Gear Solid 4 Limited Edition og Pro Evolution Soccer 2009. Vi spurte hvem som er hjernen bak Metal Gear Solid-spillene og hvilken karakter Pro Evolution Soccer 2009 fikk i anmeldelsen på Gamer.no. Korrekte svar var Hideo Kojima og 8 av 10.

Vinner: Alexander Nordbæk.

Dag 16 var premien World of Warcraft Battle Chest, Collector's Edition av Wrath of the Lich King og 90 dager gratis spilletid. Vi spurte hva den nye helteklassen i Wrath of the Lich King heter, og i hvilket Warcraft-spill vi besøkte Northrend sist. Korrekte svar var Death Knight og Warcraft III: The Frozen Throne.

Vinner: Audun Øvermo.

PS3-spillet Bioshock var blant premiene i luke 15.

Dag 15 var premien PS3-spillene Bioshock, Top Spin 3, NHL 2K9 og NBA 2K9. Vi spurte etter navnet på vitenskapsmannen som står bak eksperimentet i Bioshock, og hva driblesystemet i NBA 2K9 heter. Korrekte svar var Andrew Ryan og IsoMotion Pro.

Vinner: Emil Taylor Bye.

Dag 14 Xbox 360-spillene Lips, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Viva Pinãta: Trouble in Paradise, Scene it? Filmtoppen og You're in the Movies. Vi spurte til hvilken plattform det originale Banjo-Kazooie-spillet kom, og hvilken karakter Viva Pinãta: Trouble in Paradise fikk på Gamer.no. Korrekte svar var Nintendo 64 og 7 av 10.

Vinner: Runar B. Olsen.

Lydkort fra Creative på Lucia-dagen.

Dag 13 var premien lydkortet Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion og hodesettet Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000. Vi spurte hvor mye X-RAM det er i lydkortet og hva EAX står for. Korrekte svar var 64 MB og Environmental Audio Extensions.

Vinner: Håvard Fledsberg.

Dag 12 var premien spillene Condemned 2, Viking: Battle for Asgard og Football Manager 2009, alle til valgfrie plattformer. Vi spurte hvem gudinnen Hel er datter av, og hvilket annet spill Condemned-utvikleren har laget. Korrekte svar var Loke og No One Lives Forever.

Vinner: Hans Terje Møller.

Xbox 360-spillet Call of Duty: World at War med effekter i luke 11.

Dag 11 var premien Xbox 360-spillet Call of Duty: World at War, med matchende t-skjorte, en Xbox 360-frontplate og en Qpad musmatte. Vi spurte når Stillehavskrigen foregikk, og hvem som har stemmen til hovedpersonen fra den amerikanske kampanjen i spillet. Korrekte svar var fra 1937 til 1945, og Kiefer Sutherland.

Vinner: Thomas Fuglestad.

Dag 10 var premien spillene Mirror's Edge, Left 4 Dead og Command & Conquer: Red Alert 3, alle til valgfrie plattformer. Vi spurte hva helikopteret til Sovjet heter i Red Alert 3, og navnene på hovedpersonene i Left 4 Dead. Korrekte svar var Twinblade og Bill, Zoey, Francis og Louis.

Vinner: Simen Faye-Schjøll.

Gavekort hos Gamer's Gate i luke 9.

Dag 9 var premien et gavekort pålydende 120 Euro (omtrent 1090 norske kroner) hos den digitale distribusjonsportalen Gamer's Gate. Vi spurte hvilke av tre spill som ikke selges på Gamer's Gate, og hvor mange ganger samme spill fra Gamer's Gate kan installeres. Korrekte svar var Bioshock og ubegrenset antall installasjoner.

Vinner: Torstein Johnsen.

Dag 8 var premien Grand Theft Auto IV og Midnight Club: Los Angeles, begge til valgfrie plattformer. Vi spurte hvilket år det første Grand Theft Auto-spillet kom i salg, og hvor mange byer det var i originalspillet. Korrekte svar var: 1997 og 3

Vinner: Fredrik Jensen.

Dette høyttalersettet var premien i gårsdagens konkurranse.

Dag 7 var premien Logitech Z Cinèma. Vi spurte hva surroundteknologien i anlegget heter, og hvor mange lydanlegg det finnes i Z-serien til Logitech. Korrekte svar var SRS TruSurround HD og 8.

Vinner: Juul Oskar Aspli Harviken.

Dag 6 var premien Age of Conan: Hyborian Adventures, med 90 dagers gratis spilletid og en rekke spillkoder for å låse opp eksklusivt innhold. Vi spurte hva nåværende produsent av Age of Conan heter, og i hvilke land Funcom har kontorer. Korrekte svar var Craig Morrison og Norge, Kina, Sveits og USA.

Vinner: Kristian Sørli.

DS-spill i premie i luke 5.

Dag 5 lå DS-spillene Professor Layton & The Curious Village, Fire Emblem: Shadow Dragon og Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations i premiepotten. Vi spurte hvor mange Phoenix Wright-spill som er utgitt i Europa, og hva assistenten til Professor Layton heter. Korrekte svar var 3 og Luke.

Vinner: André Hukkelås.

Dag 4 var premien actionspillet Devil May Cry 4 og racingspillet MotoGP 08 - begge til valgfri plattform. Vi spurte etter navnet på ordenen som Nero er medlem av, og vinneren av årets MotoGP-mesterskap. Korrekte svar var Order of the Sword og Valentino Rossi.

Vinner: Thomas Andersen.

Dette spilltastaturet var blant premiene den tredje dagen.

Dag 3 var premien Logitech MX518 Optical Mouse og spilltastaturet Logitech G15. Vi spurte hva skjermen som viser informasjon på tastaturet heter, og hvor mange sensitivitetsnivåer Logitech MX518 har, uten programvare. Korrekte svar var GamePanel og 3.

Vinner: Olav Vatna Selvåg.

Dag 2 var premien actionspillet Tomb Raider: Underworld og rollespillet Infinite Undiscovery, begge til Xbox 360. Vi spurte hva årets Lara Croft-modell heter, og hvilke andre plattfromer Infinite Undiscovery finnes til. Korrekte svar var Alison Carroll og at spillet ikke er i salg for noen andre plattformer.

Vinner: Mats Kristian Lekang.

Dag 1 var premien actionspillet Dark Sector og racingspillet Pure - begge til valgfri plattform. Vi spurte etter navnet på skuespilleren som har stemmen til hovedpersonen i Dark Sector, og hvilken karakter Pure fikk i anmeldelsen på Gamer.no. Korrekte svar var Michael Rosenbaum og 8 av 10.

Vinner: Thomas Isaksen.

Vi gratulerer! Premiene fra de siste ti lukene blir sendt i posten over nyttår.

Siste fra forsiden