Feature

Max Payne 3 kunngjort

Hardkokt kriminalepos

Politimannen Max Payne vender tilbake til skjermene våre.

Den hardkokte politimannen Max Payne har fått en liten ferie fra krimhelvetet, men nå er det slutt på hvilen. Mot slutten av året kommer nemlig Max Payne 3 til Xbox 360, PS3 og PC.

Konseptskisse fra det offisielle nettstedet.

Max Payne har forlatt NYPD, og situasjonen er kritisk for den gamle ringreven. Han har blitt dolket i ryggen og sitter nå fast i en by full av vold og blodighet, og nå må han legge ut på en siste desperat søken etter sannhet og en utvei.

Det nye Max Payne-spillet utvikles ikke av originalutvikler Remedy (som er opptatt med Alan Wake), men Rockstar Vancouver. Rockstar-sjef Sam Houser forteller:

– Vi starter et nytt kapittel av Max' liv med dette spillet. Dette er Max som vi aldri har sett ham før, noen år eldre, og mer trett og kynisk enn noensinne. Vi får se hvordan livet hans går nedover etter hendelsene i Max Payne 2, og oppleve hans siste sjanse for frelse.

I pressemeldingen som er gjengitt hos Worthplaying lover Rockstar et spill som leverer alle de klassiske Max Payne-elementene, samtidig som det tar historien i en ny retning.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden