Mass Effect 3 allerede under utvikling

Hei, som det går

BioWare ligger definitivt ikke på latsiden.

Dagene telles ned, nå nærmer det seg nemlig Mass Effect 2 med stormskritt. Spillet kommer 28. januar her til lands.

Selv om rollespillet ikke er ute ennå har BioWare tatt seg tid til å snakke litt om både Mass Effect 2s videre liv og spill nummer tre i det som er en trilogi.

Sterke farger i Mass Effect 2.

– Vi er allerede i gang med Mass Effect 3. Vi har begynt med historien og setter for øyeblikket den sammen, sier prosjektleder på serien, Casey Hudson, til IGN.

Det betyr ikke at Mass Effect 2 må leve sitt eget liv:

– Det kommer flott nedlastbart innhold til det spillet mens folk venter på det tredje. Du skal alltid ha nye eventyr og ting du kan oppleve. Vi har ikke offentliggjort noe ennå, men vi planlegger å slippe nedlastbart innhold kort tid etter at Mass Effect 2 kommer ut, og slippkalenderen på akkurat slikt vil være ganske tettpakket.

Mass Effect 3 skal komme om omtrent to års tid.

– Vi ønsker at hele trilogien blir ferdig i løpet av denne konsollens (Xbox 360) livssyklus. Det skal gå ganske raskt, men samtidig skal det bli en fantastisk og episk avslutning av serien, sier Hudson.

Det andre spillet i serien gis ut på Xbox 360 og PC. Våre anmelderkopier er rett rundt hjørnet, og vi sier hva vi mener om spillet når slippdatoen nærmer seg.

I mellomtiden kan du jo ta en liten kikk på vår aller ferskeste sniktitt på Mass Effect 2.

Siste fra forsiden