Her er alle vinnerne!

Disse vant premier i årets julekalender.

Den tradisjonsrike julekalenderen på Gamer.no er over. Her er alle de heldige vinnerne!

Nintendo Wii Black.

Luke 24

Premie: Nintendo Wii Black med Wii Remote Plus Black og knallspillene Super Mario Galaxy 2, Donkey Kong Country Returns og Monster Hunter Tri.

Spørsmål: Hva heter følgesvennen til Donkey Kong?

Svar: Diddy Kong

Vinner: Andreas Nenningsland

EA Sports Active 2.

Luke 23

Premie: Treningsspillet EA Sports Active 2 til valgfri plattform. Med bevegelsesteknolgi til alle konsoller er det enklere og morsommere enn noen gang å holde seg i form. Spillet leveres med matchende hettegenser, en t-skorte, et håndkle, svettebånd og kulepenn.

Spørsmål: Utgiverne bak Tek.no-nettverket, Gamer.no, Teknofil.no og Mobilen.no fusjonerer i januar. Hva skal det nye selskapet hete?

Svar: Mediehuset Tek AS

Vinner: Tony Danielsen

SteelSeries Cataclysm Gaming Keyboard.
Les også
Anmeldelse: Dead Rising 2

Luke 22

Premie: SteelSeries Cataclysm Keyboard, SteelSeries Cataclysm Gaming Mouse, SteelSeries Cataclysm QcK Mouse Pad. En ultimat pakke for kravstore spillere av onlinespill, og spesielt World of Warcraft.

Spørsmål: Hva heter spillfiguren som ble kjent på 90-tallet gjennom et TV-show der man styrte figuren med tastene på telefonen?

Svar: Hugo

Vinner: Trond Drageland

NHL 11.

Luke 21

Premie: En skikkelig sportspakke fra EA Sports, inkludert det svært gode fotballspillet FIFA 11, kanskje tidenes beste sportspill, NHL 11, autentiske og fyldige Madden NFL 11 og det utrolige golfspillet Tiger Woods PGA Tour 11.

Spørsmål: Hvem er avbildet på årets Madden NFL 11-cover?

Svar: Drew Brees

Vinner: Torstein Skjærvø

Logitech G700.

Luke 20

Premie: Spilltastaturet Logitech G510 og Spillmusa Logitech G700. Tastaturet er innholdsrikt, vakkert og praktisk. Akkurat hva en spillentusiast fortjener. Trådløse G700 er kanskje den beste spillmusene på markedet. Den er uhyre rask og presis, har mange hendige knapper for avanserte spill, og passformen gjør den til en perfekt forlengelse av armen din.

Spørsmål: Gamer.no har en offisiell IRC-kanal (#gamer.no). På hvilken server finner man den?

Svar: QuakeNet

Vinner: Ørjan Lidal

Dead Rising 2.

Luke 19

Premie: Spillene Dead Rising 2 og Super Street Fighter IV. I Dead Rising 2 spiller man deltaker på et show hvor målet er å kverke så mange zombier som mulig. Med alt fra pistoler til originale og hjemmelagde motorsagvåpen skal han meie ned tusener av vandøde. Super Street Fighter IV får vi nye krigere, moduser, spesialangrep, brett og en forbedret flerspillerdel.

Spørsmål: Hva heter prologen til Dead Rising 2?

Svar: Dead Rising 2: Case Zero

Vinner: Anders Holm-Nilsen

Call of Duty: Black Ops Prestige Edition.

Luke 18

Premie: Call of Duty: Black Ops: Prestige Edition for Xbox 360. Hovedattraksjonen her er en fjernstyrt modellbil, inspirert av en liten bombebil fra flerspillerdelen av spillet. Bilen overfører fargebilder til den som styrer, og fungerer 60 meter unna senderen. I tillegg til dette får man en spesiell medaljong, en eksklusiv Black Ops-uniform for Xbox-avataren, samt fire brett for samarbeidsmodusen. Og spillet, naturligvis.

Spørsmål: Hva heter denne overvåkningsbilen i spillet?

Svar: RC-XD

Vinner: Niklas Olai

WWE: Smackdown vs RAW 2011.

Luke 17

Premie: Spillene Darksiders og WWE: Smackdown vs RAW 2011. Darksiders er et actionspill i tredjeperson som foregår hundre år etter apokalypsen. Som hovedpersonen Krig skal du gjenopprette balansen mellom himmel og helvete, og det gjøres med store våpen og vold. Smackdown vs. Raw 2011 er blant de mest realistiske slåssespillene der ute. Hver kamp skal føles unik, dynamisk og uforutsigbar.

Spørsmål: Hva er THQ en forkortelse for?

Svar: Toy Headquarters

Vinner: Olav Espedal

Halo: Reach: Limited Edition.

Luke 16

Premie: Halo: Reach Limited Edition for Xbox 360. Her får man det populære skytespillet inni en «Black Box», eller ferdskriver, funnet i ONI. Spesialutgaven innholder også en armeringsdrakt for flerspillerdelen, og en bag med Dr. Halseys personlige journal og andre hemmelige dokumenter og effekter som avslører hemmeligheter fra Halo-universet. I tillegg får vinneren en Halo: Reach trådløs kontroller og en Halo: Reach t-skjorte.

Spørsmål: Hvor mange Halo-spill har Bungie laget?

Svar: 5

Vinner: Tor Arne Bråthen

SteelSeries 5XB.

Luke 15

Premie: SteelSeries 5XB. Dette er hodetelefoner designet og laget for Xbox 360 (virker også på PC). Headsettet kommer med en lydmikser som raskt og enkelt lar deg justere volumet på kommunikasjon og spillyder. Mikrofonen kan enkelt dras ut eller skjules, og lyden i hodetelefonene skal være av topp kvalitet, også for musikkbruk. Øreklokkene er kledd inn i behagelig tøymateriale for best mulig komfort i lange spilløkter, og hele settet kan enkelt deles i tre deler for trygg transport.

Spørsmål: Hvor mange spill har fått karakteren 10 av 10 på Gamer.no i år?

Svar: Tre spill

Vinner: Ole Johan Quarsten

World of Warcraft: Cataclysm: Collector's Edition.

Luke 14

Premie: World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition, som inneholder en DVD med unikt masse bakom-materiale, lydsporet på en CD, 176-siders bildebok med eksklusivt innhold, en startpakke med 60 kort fra «World of Warcraft Trading Card Came», pluss noen eksklusive heltekort. Du får også en musmatte, og tilgang på Lil' Deathwing – en liten drage som hjelper deg inne i spillet.

Spørsmål: I hvilket år ble originale World of Warcraft gitt ut i butikk her i Norge?

Svar: 2005

Vinner: Karl Andreas Øie-Kjølstad

Football Manager 2011-dørmatte, -kopp og -penn.

Luke 13

Premie: Football Manager 2011, bundlet sammen med en stilig dørmatte, en kaffekopp, pin og penn. I årets utgave får managere blant annet et nytt system for forhandlinger av kontrakter, der dette faktisk gjøres i sanntid. Vi får også med en rekke nye klausuler til bruk. Du må lære deg å takle en rekke ulike typer agenter hvis du vil skaffe deg toppspillere.

Spørsmål: Hvor mange lag spiller i tippeligaen i 2011?

Svar: 16

Vinner: Christian Glomsrud

Luke 12

Need for Speed: Hot Pursuit.

Premie: Tre knallspill fra EA på valgfri plattform: Det fantastiske bilspillet Need for Speed: Hot Pursuit, med politi-og-røver-jakt i raske biler på åpne landeveier og en rekke sosiale funksjoner som holder deg hekta lenge. Zombie-skyteren Left 4 Dead 2, et samarbeidsspill for opptil fire spillere der infiserte zombier skal skytes i hektiske kamper. Og ikke minst: Det elleville skytespillet Bad Company 2, som har et fokus på harde flerspillerkamper og ødeleggbare miljøer.

Spørsmål: Hva har Bad Company 2 og Need for Speed: Hot Pursuit til felles?

Svar: Spillstudioet DICE er involvert i begge.

Vinner: Mads Formo

Alan Wake Limited Edition.

Luke 11

Premie: Alan Wake Limited Edition. Denne spesialutgaven av action-thrilleren inneholder spillet, en 144-siders novelle kalt «The Alan Wake Files» skrevet av Alan Wake, lydsporet på CD, en kode som låser opp den første utvidelsespakken, to frakker og skjerf for din Xbox 360-avatar, samt to temaer for Xbox 360. Du får også en rekke videoer som viser hvordan spillet ble til, en tidligere ikke-utgitt trailer fra 2006, samt utviklerkommentarer som kan spilles av i spillet.

Spørsmål: Hva heter den første nedlastbare utvidelsespakken til Alan Wake?

Svar: The Signal.

Vinner: Sven Knutsen

StarCraft II Wings of Liberty: Collector's Edition.

Luke 10

Premie: StarCraft II: Wings of Liberty Collector's Edition. Pakken inneholder spillet, lydsporet på CD, eksklusivt bak-kulisssene-materiale, første utgave av StarCraft-tegneserien fra Wildstorm, bildebok med kunst fra spillet, «Dog Tag»-USB-penn med det originale StarCraft-spillet og tilleggspakken Brood War, tilgang på eksklusivt nedlastbart innhold på Battle.net, og et eksklusiv in-game-dyr som hjelper deg i World of Warcraft.

Spørsmål: Hva er navnet på neste del i StarCraft II-trilogien?

Svar: StarCraft II: Heart of the Swarm.

Vinner: Runar Bjørknes

PlayStation Move Kit.

Luke 9

Premie: Et fullverdig PlayStation Move Kit, med Move-spillene Heavy Rain, Sports Champions, Starter Party og SingStar Dance, samt et PlayStation Store-gavekort på 400 kroner. Move-pakken er for øvrig ikke det ordinære du kjøper i butikken, men et spesielt pressekit.

Spørsmål: Hva gjør 2011 til et spesielt år for Gamer.no?

Svar: Vi har 10-årsjubileum.

Vinner: Steinar Alstad Bakka

Logitech G930.

Luke 8

Premie: Logitech G930. Dette flotte, trådøse headsetet kommer med støtte for 7.1 surround, som gir deg alle detaljene du trenger for å være i forkant av fienden. Headsettet har for tre programmerbare knappe som kan gi rask tilgang på musikk, stemmefiltere, kommunikasjonsklienter eller det du måtte ønske. Øreklokkene er støyisolerende, mikrofonen demper automatisk unødvendig bakgrunnslyd og skrur seg av når du dytter den vekk.

Spørsmål: Hvilken av disse spillmessene debuterte Gamer.no på i år?

Svar: Tokyo Game Show.

Vinner: Dani Nordnes

Resonance of Fate.

Luke 7

Premie: Spillene Vanquish og Resonance of Fate fra Sega. I Vanquish får vi skyting og akrobatikk i en fremtidsverden, hvor spilleren følger soldaten Sam i hans kamp mot digre krigsmaskiner. Resonance of Fate er et helt unikt japansk rollespill, med et knallbra kampsystem og en karismatisk verden. Begge spillene fikk karakter 9 av 10 i anmeldelsene på Gamer.no.

Spørsmål: Hvilken kjent spillfigur er skapt av blant annet Hirokazu Yasuhara?

Svar: Sonic.

Vinner: Kjetil Waren Johnsen

GoG.com.

Luke 6

Premie: Ti valgfrie spill i nettbutikken GOG.com, som har spesialisert seg på å gi ut gamle spillklassikere med garanti om at de fungerer på dagens Windows-maskiner. Alle spillene selges uten noen form for kopibeskyttelse. Det betyr at du laster ned en installasjonsfil som du kan bruke på en hvilken som helst maskin, enten den har Internett eller ei.

Spørsmål: Hvilket spill blir det første splitter nye som slippes på GOG.com?

Svar: The Witcher 2.

Vinner: Benjamin Törnroos

Buffalo DriveStation 1TB USB 3.0.

Luke 5

Premie: Buffalo DriveStation 1TB USB 3.0., en ekstern harddisk som gir en overføringshastighet på inntil 130 MB i sekundet. Dette er tre ganger raskere enn USB 2.0. Disken rommer 1 TB, er kompatibel med både PC og Mac, og leveres i et stilfullt, svart design. En automatisk maskinvarekryptering (i Windows) som beskytter filene mot tyveri.

Spørsmål: Hvor mange nettmøter ble arrangert på Gamer.no i november?

Svar: 2.

Vinner: Alexander Fosse

Bloodline Champions.

Luke 4

Premie: Bloodline Champions Titan Edition, som gir inneholder følgende bonuser til action-rollespillet: 16 «bloodlines», 20 bekledninger, 20 våpenskins, tre avatarer, 10% avslag på alt spillinnhold som selges fremover, fire titler, mulighet til fem ekstra reservespillere i laget ditt, spillpoeng til en verdi av 25 dollar, ett chat-ikon. Siden spillet ikke er i salg enda inkluderer premien selvsagt også tilgang til den pågående betatesten, og vinneren er sikret tidlig tilgang til fullversjonen.

Spørsmål: Utviklerne av Bloodline Champions holder til i Sverige, men hvor?

Riktig svar: Skövde.

Vinner: Eirik Bakke

Gran Turismo 5: Signature Edition.

Luke 3

Premie: Gran Turismo 5: Signature Edition, en meget stilig versjon av det populære bilspillet for PlayStation 3. Her får man en stilig modellbil fra Mercedes-Benz, Gran Turismo-lommebok og –nøkkelring, en bildebok, en 200-siders Apex Driver Guide, minnepenn med bak-kulissene-matereriale, kode for å låse opp seks nye superbiler og et dynamisk tema for PlayStation 3-hovedmenyen. Alt sammen kommer i en flott metallkoffert.

Spørsmål: Hvilken av følgende baner er ikke med i Gran Turismo 5?

Riktig svar: Silverstone.

Vinner: Frode Utheim

Civilization V: Special Edition.

Luke 2

Premie: Borderlands Game of the Year Edition og Civilization V: Special Edition. Borderlandspakka inneholder originalspillet og alle nedlastbare utvidelsespakker, et utbrettskart og medlemskap i Duke Nukem First Access-klubben. Civilization-spesialutgaven har hovedspillet, fem metallfigurer basert på enheter i spillet, lydsporet på to CD-er, en DVD med bak-kulissene-materiale og en stor kunstbok.

Spørsmål: Hvem er hjernen bak Civilization?

Riktig svar: Sid Meier.

Vinner: Øystein Rantrud

MSI GT660

Luke 1

Premie: Gaming-laptopen MSI GT660. Maskina leveres med 16-tommer skjerm, et kraftig nVIDIA GeForce GTX 285M skjermkort med 1GB DDR3 VRAM og Intel Core i7-720QM-prosessor. Hi-fi-ekspertene hos Dynaudio er dratt inn for å skape en unik lydopplevelse.

Spørsmål: Hvilken skribent står bak artikkelserien om ukens nettutgivelser her på Gamer.no?

Riktig svar: Joachim Froholt.

Vinner: Nikolai Mejdell

Gratulerer til alle sammen! Ha en fortsatt god jul og et godt nytt år!

Siste fra forsiden