Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 2

Her er andre luke i årets julekalender

Se hvilke premier som skjuler seg innenfor.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Tre sportspill

NBA 2K15.

Noe av det viktigste med julehøytiden er muligheten til å bruke tid sammen med familie og venner. Dette er med andre ord en tid for spill som støtter lokal flerspiller. Og i en tid der storutgiverne alle vil ha oss ut på nettet, er det fint at sportsspill fortsatt er en bastion for lokal flerspiller.

I ukens luke gir vi bort tre slike, nemlig Xbox One-utgavene av NBA 2K15, WWE 2K15 og Pro Evolution Soccer 2015.

NBA 2K15 er årets basketballspill fra 2K Sports. Det byr på alle navnene og klubbene du kjenner fra virkelighetens NBA-serie, og en rekke ulike måter å spille på. Du kan blant annet scanne det flotte ansiktet ditt, og spille med deg selv i spillet.

Pro Evolution Soccer 2015.

WWE 2K15, også det fra 2K Sports, dreier seg ikke overraskende om wrestling. Her er målet som vanlig å gi motstanderen store mengder deng, helst på mest mulig imponerende vis, og spillet har en bråte kjente navn fra virkelighetens WWE-sirkus.

Sist ut er Konamis fotballspill Pro Evolution Soccer 2015. Det som fortsatt er den eneste seriøse konkurrenten til FIFA-serien byr på solid fotballmoro, og mange forbedringer siden sist utgave.

For å være med i trekningen om denne disse Xbox One-spillene må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Spillrulett
1179 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden