Her er leketøyene

Nettside har lagt ut fyldig liste av våpnene som blir å finne i CoD: Black Ops.

Ikke alt for mange uker gjenstår før vi nok en gang får ta turen til Call of Duty-universet. Til tross for at merkenavnet fikk en alvorlig knekk da Infinity Ward, seriens hittil største utvikler, mistet en stor andel av ledelsen og utviklergruppa grunnet rettslige tvister er det fortsatt snakk om et av de største merkenavnene i spillindustrien. Neste kapittel har fått navnet Black Ops, og utvikles av Treyarch som forrige gang sto bak CoD: World at War.

En kan påstå at Treyarch alltid har vært lillebroren av de to Call of Duty-utviklerne. Forhåpningene er derfor kanskje ekstra store, ettersom Treyarch nå har muligheten til å bevise at de klarer å fylle tomrommet etter det nå skadeskutte Infinity Ward.

Vi har tidligere kikket på Black Ops, og vi fikk se akkurat det vi forventet å se: Eksplosjoner, kuler og krutt nok til å fylle minst ti Hollywood-blockbustere. Og selv om vi selvsagt er spent på hva enkeltspillerdelen av spillet vil tilby, kan det ikke benektes at det er flerspilleren vi virkelig gleder oss til. Nå har utviklerne sluppet en fyldig video som avslører blant annet at spillets flerspiller vil ha et sterkt fokus på personalisering. Via spillets valutasystem vil spillere kunne velge alt fra egen kamuflasje til logoer på våpen (se video ovenfor).

I tillegg har også nettsiden cod7blackops.com lagt ut en fyldig liste av spillets våpen. Hvorvidt listen er 100 prosent korrekt vites ikke, men det er flere indisier som peker mot det. På listen finner vi flere klassikere som Famas og Aug, men også nykommere som eksempelvis haglegeværet Olympia. I alt er det åtte maskinpistoler, ti automatrifler, fire hagler, fire maskingevær, fire skarpskyter-rifler og fem pistoler. I tillegg kommer også diverse tilleggsutstyr som granatkastere og lignende. Med et såpass fyldig arsenal tør vi tro at noen og enhver finner en personlig favoritt eller to.

Siste fra forsiden