Her er systemkravene for Just Cause 3

Er PC-en din god nok?

Square Enix

Oppdatering 12:10: Systemkravene er offisielt annonsert via spillets Twitter-konto og avviker noe fra kravene som vises i det lekkede bildet. Den opprinnelige artikkelen har blitt redigert for å reflektere disse.

Opprinnelig sak følger.

Det er kun en uke igjen til lanseringen av Just Cause 3. men utgiver Square Enix har enda ikke sluppet detaljer om systemkravene for spillet. Mandag ble de imidlertid avslørt etter at et bilde av spillets cover dukket opp på Reddit:

Minstekrav:

Anbefalt maskinvare:

  • Operativsystem: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1 eller Windows 8.1 (64-bit)
  • Prosessor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz eller AMD FX-8350 4.0 GHz
  • Minne: 8 GB RAM
  • Skjermkort (Nvidia): GeForce GTX 780 med 3 GB videominne
  • Skjermkort (AMD): AMD Radeon R9 290 med 4 GB videominne
  • Harddisk: 45 GB med ledig plass

Galskap satt i system

For en snau måned siden fikk vi prøve Just Cause 3, der vi nok en gang trer inn i rollen som Rico Rodriquez. Denne gangen går turen til den Italia-inspirerte nasjonen Medici, som styres med jernhånd av kjeltringen Sebastiano Di Ravello.

En av de nyeste trailerne for Just Cause 3. (Video: Square Enix)

Ifølge vår skribent bygger det tredje spillet i serien perfekt videre på rammeverket fra forgjengeren, og gir oss det som ligger an til å bli en av de lekreste og mest lekne spilluniversene på lenge:

– Spillet oppfordrer til mye lek og moro, og verktøyene man har tilgjengelig er de perfekte ingrediensene for galskap satt i system. Flyvende biler, kjedereaksjoner og flyktige svev gjennom luften blir dermed hverdagskost, og nå får vi etter sigende en brukbar historie med på kjøpet også, skrev Espen Jansen.

Just Cause 3 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One 1. desember.

Square Enix vil lage flere nyversjoner av gamle spill.
Vil la fans gjenoppleve fortiden med ny teknologi »

Les også
Anmeldelse: Just Cause 3

Siste fra forsiden