Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 13

Her er vår trettende kalenderluke

Vi feirer Luciadagen med snadder fra Nintendos gamle erkefiende.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Sega megapakke

Sega Mega Drive.
Sonic the Hedgehog.
Sega

I dagens luke skjuler det seg noen ordentlige retroskatter. I dag kan du nemlig vinne en Sega Mega Drive og spillene Sonic the Hedgehog og oppfølgeren Sonic the Hedgehog 2. Lengter du tilbake til barndommen? Trenger du akutt mer hipsterkreditt blant dine spillglade venner? Denne premien, som er levert av Retrogaming.no, er en glimrende mulighet for begge deler.

Året var 1990 og Segas nyeste vidundermaskin Mega Drive ble sluppet i Europa for første gang. Topphodene i selskapet hadde allerede forsøkt å selge den med andre spill, men det var først da det blå pinnsvinet Sonic entret scenen at salget virkelig kom i gang. Ellers har konsollen en del spill som i dag blir sett på som klassikere – for eksempel Ecco the Dolphin og Disney’s Aladdin. Med en Sega Mega Drive i hus kan du virkelig begynne et liv som skattejeger på retrospillfronten.

Sonic the Hedgehog 2.

Sonic the Hedgehog er et plattformspill hvor du tar lynraske Sonic gjennom et knippe abstrakte verdener mens du leter etter de ekstremt viktige kaossmaragdene. Eventyret er tonesatt til det som kanskje er det mest fengende lydsporet i spillhistorien. Sonic the Hedgehog 2 fortsetter historien med enda sprøere miljøer og enda mer fengende musikk. Sammen gir disse spillene en herlig plattformopplevelse fra tiden da spill var enkle, uskyldige og gjennomført til fingerspissene.

Slik blir du med i trekningen

For å delta i konkurransen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden