Her er vinneren av Wind Waker HD og to andre spill

Vi har foretatt en trekning av helgekonkurransen.

I helgen loddet vi ut en spesialversjon av The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, som i tillegg til selve spillet også inneholder en figur av Ganondorf – hovedfienden i de aller fleste spill i Zelda-serien.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition.

Wind Waker HD er en nylansering av det fargerike og kritikerroste spillet som debuterte på GameCube i 2003. Her må Link utforske en stor øygruppe på jakt etter magiske Triforce.

Nintendo har ikke bare pusset opp grafikken, men også sørget for at spillmekanikker er forbedret siden lanseringen for ti år siden. Blant forbedringene finner vi et raskere skip og en smidigere løsning for inventar og kart, takket være bruken av GamePad-en til Wii U.

For å være med i trekningen måtte man svare korrekt på to spørsmål:

Sett seil!

1) Hvilken karakter fikk The Wind Waker HD i vår anmeldelse? Riktig svar: 9 av 10.

2) Når lanserte Gamer.no sitt nye design forrige uke? Riktig svar: Torsdag.

Litt forsinket har vi nå trukket en vinner blant over 1300 deltakere. Den heldige denne gangen ble Nickolai Nilsen. Gratulerer!

I tillegg til Wind Waker HD Limited Edition kan Nickolai også plukke ut to valgfrie spill som er distribuert av Nintendo frem til nå i 2013, for eksempel Donkey Kong Country Returns 3D, Fire Emblem: Awakening, Pikmin 3 eller The Wonderful 101.

Vi tar kontakt med vinneren, som får Wind Waker HD og andre spill tilsendt i posten.

Siste fra forsiden