Her finner du utgivelsesdatoer på spill

Gamer.no har i lang tid presentert utgivelsesdatoer for de ulike spillene i produktinfoen til spillet. Nå har vi endelig gjort disse datoene tilgjengelige i en komplett oversikt, slik at du til en hver tid kan se hvilke spill som er på vei til norske butikker.

Vår nyeste tjeneste vil gi deg en fullstendig oversikt over bekreftede slippdatoer for data- og videospill i Norge. Denne listen vil naturligvis bli kontinuerlig oppdatert, og reflekterer utgivelsesdatoer fra norske utgivere og distributører. Vi gjør oppmerksom på at slippdatoen i Norge i mange tilfeller kan variere fra slippdatoen i resten av Europa og USA.

Vi håper dere vil finne listen nyttig. Vi vil jobbe knallhardt fremover for å holde listen oppdatert til en hver tid, slik at du ikke lenger trenger å spekulere i når ditt favorittspill ankommer den lokale spillbutikken.

I denne første versjonen vil dere få opp hele listen over kommende spill, logisk nok sortert etter dato/måned som standardvalg. Men dere vil også kunne velge å kun liste enkeltmåneder så vel som plattform, hvis det er ønskelig.

Utgivelsesdatoene er fra og med i dag tilgjenglig fra toppmenyen vår, men også via http://datoer.spillverket.no.

Siste fra forsiden