Her ser du The Last of Us som teater

Mandag kveld inviterte Naughty Dog fansen til en litt annerledes spillopplevelse.

The Last of Us kom til live mandag kveld.
Sony Computer Entertainment

Mandag samlet Naughty Dog flere av stemme- og bevegelsesskuespillerne bak The Last of Us på Broad Stage i Santa Monica. Teateroppsetningen bestod av enkelte utvalgte scener fra spillet, denne gangen uten bevegelsesfangingsdraktene, men med ordentlige kostymer.

Blant annet fikk vi se denne scenen.
Sony Computer Entertainment Europe

Hele opptredenen, inkludert introduksjonsshowet, kan du se i filmklippet nederst i artikkelen.

Troy Baker gikk nok en gang inn i rollen som middelaldrende Joel, mens Ashley Johnson levde seg inn i ungjenta Ellie igjen. I tillegg spilte Merle Dandridge, Hana Hayes og Annie Werching sine roller fra det kritikerroste spillet.

OBS: Resten av artikkelen kan røpe detaljer om spillets historie.

Ny epilog ble vist

I tillegg til å spille allerede sette scener, dro manusforfatter og regissør Neil Druckmann opp en hitill ikke sett sekvens fra spillet – en epilog etter slutten som ble kappet før spillet kom på markedet. Denne sekvensen ble ikke filmet, melder Eurogamer.

I epilogen ser vi Ellie og Joel som nå lever ved Tommys demning (som spillerne fikk stifte bekjentskap med mot slutten av fortellingen). Joel dater en kvinne som heter Esther, mens Ellie virker mer innesluttet etter alt som har skjedd. Farsfiguren har kjøpt en gitar til ungjenta, spiller en sang til henne, og lover at han skal lære henne å spille. Det hele ender med at Ellie slår en tone på en av gitarstrengene.

Ifølge Druckmann blir denne sekvensen aldri frigitt, så dette var mest sannsynlig den eneste gangen fansen fikk se dette.

Etter å ha gjort stor suksess på PlayStation 3 kommer The Last of Us til PlayStation 4 i en oppusset utgave 30. juli. Den nye utgaven har fått høyere oppløsing, og inneholder alt nedlastbart innhold sluppet det siste året – også den gripende ekstrafortellingen Left Behind.

Vår anmelder elsket PlayStation 3-utgaven.
Du får gåsehud når rulleteksten til The Last of Us kommer »

The Last of Us-showet fra Los Angeles.

Siste fra forsiden