Rayman Legends - Ubisoft gratis

Herlige Rayman Legends er gratis på PC de neste dagene

Ubisoft varsler en måned med gaver, rabatter og prøveordninger for å hjelpe de som sitter hjemme.

Bilde Ubisoft

Spillere som kan tenke seg å gå løs på litt plattformkos kan nå plukke opp mesterverket Rayman Legends helt gratis på PC. Ubisoft deler ut eksemplarer av spillet frem til klokken 15:00 fredag 3. april, som første ledd i en hel måned med tilbud fra utvikleren.

Rayman Legends.
Bilde Ubisoft

Om du vil ha spillet må du besøke Ubisofts nettsider. Her trykker du på «PC»-knappen, logger deg inn med en Ubisoft-konto og så er spillet ditt. Om du har Uplay kan du også finne spillet der og legge det til i biblioteket ditt.

Rayman Legends fra 2013 byr på et av den klassiske seriens aller beste eventyr, med over 80 brett å pusle seg gjennom. Vi klinket til med toppkarakter på spillet, og anmelder Jens Erik Vaaler skrøt hemningsløst av «alt fra nivådesign, figuranimasjon og lyddesign».

En måned med tilbud

Som nevnt er Rayman Legends den første av flere gaver Ubisoft planlegger å gi bort i april. Som utvikleren forteller er målet å hjelpe de mange menneskene verden over som holder seg hjemme i håp om å begrense spredningen av covid-19.

Hva mer spillere kan vente seg er foreløpig uvisst, men Ubisoft melder om gratisspill, gratisprøver og rabatter på serier som Assassin's Creed og Just Dance. Fans kan sjekke innom utviklerens «Free Events»-side gjennom hele april for å se tilbudene etter hvert som de rulles ut.

Humble Bundles nyeste pakketilbud byr på over 40 spill.
Pengene går til å bekjempe covid-19 »

Siste fra forsiden