Nye eventyr i villmarken

Hinterland får ny utgave

Den spennende sjangerblandingen Hinterland får en ny utgave snart.

Den amerikanske spillutgiveren Got Game kunngjorde i går en ny utgave av Tilted Mills vesle sjangerblanding, Hinterland. Det nye spillet heter Hinterland: Orc Lords, og lanseres online (og i amerikanske butikker) 25. mars.

Hinterland er et spill hvor du må bygge opp en liten landsby midt i ødemarken. Du må velge hva slags folk som skal bo der, og prøve å holde det vesle samfunnet i live. I tillegg må du lede innbyggerne dine på jakt etter skatter.

Spillet blander bybygging med Diablo-aktig rollespill, og foregår i tilfeldig genererte omgivelser. Hvert spill varer kun i noen få timer, og meningen er at man skal spille om og om igjen, og stadig oppleve nye ting.

Orc Lords skal være en kraftig oppgradert versjon av spillet Hinterland. Her får du blant annet muligheten til å droppe den tradisjonelle menneskelandsbyen og heller lede en gjeng med blodtørstige orker.

Ta en titt på offisielle Hinterland-nettstedet for mer informasjon om originalutgaven, og Hinterland: Orc Lord-nettstedet for oppdateringer om det nye spillet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden