Kingdom Hearts snart på DS

Historien om Roxas

Square Enix slipper Kingdom Hearts 358/2 Day til høsten.

Kingdom Hearts er en serie actioneventyr utviklet av japanske Square Enix i samarbeid med animasjonsgiganten Disney. Spillene handler om et univers hvor velkjente Disney-figurer som Donald Duck og Svarte-Petter møter helter og skurker fra rollespillserien Final Fantasy, og historien har hittil kretset rundt guttungen Sora og hans eventyr på mange forskjellige verdener.

Minst to nye Kingdom Hearts-spill har vært under utvikling hos Square Enix en stund, og nå kan selskapets europeiske avdeling fortelle at et av disse snart kommer til vår verdensdel. Spillet har den merkelige tittelen Kingdom Hearts 358/2 Days og er eksklusivt til DS.

358/2 Days handler om Soras motstykke Roxas og hans tilknytting til Organisasjon XIII, en gruppe kappekledde menn og kvinner som har fungert som motstandere i tidligere Kingdom Hearts-spill. Historien skal forklare hvorfor Roxas forlot organisasjonen, og også hvem det mystiske fjortende medlemmet er.

Det actionfylte kampsystemet fra tidligere spill i serien er tilbake, komplett med allierte som hjelper deg. For første gang får serien også en flerspillermodus hvor opptil fire spillere kan kjempe sammen i forskjellige oppdrag.

Kingdom Hearts 358/2 Days slippes en gang til høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden