Homefront: The Revolution utsettes nok en gang

Veien fortsetter å være svært humpete for skytespillet.

Crytek/Deep Silver

Lanseringen av Homefront: The Revolution er utsatt til 2016, melder spillets utgiver, Deep Silver. Utgivelse var planlagt en gang i år, men nå er det klart at utviklerne trenger mer tid for å fullføre spillet. Utsettelsen er det siste av mange uheldige kapitler i spillets turbulente utviklingshistorie.

Spillet begynte sine dager hos det nå nedlagte THQ, før det ble plukket opp av Crytek. Arbeidet fortsatte hos Cryteks studio i Storbritannia, men økonomiske vanskeligheter førte til salget av Homefront-lisensen til Koch Media, eierne av Deep Silver.

Alle gode ting er tre?

Snik deg gjennom gatene og gjør livet vanskelig for nordkoreanerne.

Da det nyopprettede Deep Silver Dambuster Studios tok over lisensen til spillserien, fikk de alle de ansatte som hadde jobbet med spillet hos Crytek med på kjøpet. Dermed kunne utviklingen fortsette nesten uten forstyrrelser, nå i sitt tredje studio på tre år.

Det første spillet i serien fikk en lunken mottakelse, men da en av våre skribenter tok turen til London for å kikke på oppfølgeren ble han positivt overrasket. Homefront: The Revolution distanserer seg fra originalspillets lineære stil og lar spillere utforske en åpen verden.

Handlingen foregår i Philadelphia i 2031, fire år etter hendelsene i det første spillet. Amerikanerne er så godt som beseiret av Nord-Korea, men fortsatt finnes de som er villige til å gjøre opprør. Du tar rollen som en amerikansk opprører, og må ødelegge for nordkoreanerne der du kan.

Homefront: The Revolution kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Spillet var på tynn grunn i fjor.
Crytek måtte selge Homefront for å holde seg flytende »

Siste fra forsiden