Horizon Zero Dawn PC

Horizon Zero Dawn kommer på PC til sommeren

Sony lover likevel at de først og fremst vil fokusere på konsoll fremover.

Guerilla Games

I et nytt intervju med PlayStation Blogg bekrefter Sony-topp hermen Hulst at Horizon Zero Dawn kommer til PC til sommeren.

– Det kommer mer informasjon fra Guerilla Games, fra de nye studiolederne der, ganske snart, forteller Hulst til internbloggen. Hulst var for øvrig toppsjef i Guerilla Games selv frem til i fjor høst.

Dermed stemte ryktene vi skrev om for et par måneder siden. Det vi hørte da var at planen er å selge det via både Steam og Epic Games Store, men at akkurat dette ikke var helt meislet i sten.

Hulst understreker samtidig at spillere ikke bør forvente at alle spill fra Sony slippes til PC fremover.

– For meg passet Horizon Zero Dawn til et slikt slipp akkurat nå. Vi har ingen planer om å slippe spill til PC samtidig som til konsoll, og vi er fremdeles 100 prosent fokusert på konsoller, forteller han i intervjuet.

Storslått action

Horizon Zero Dawn ble først lansert på PlayStation 4 i 2017. Spillet er satt til en postapokalyptisk verden, der hverdagen preges av menneskers kamp mot gigantiske robotdinosaurer. Vår anmelder storkoste seg med spillet, og skrøt av både historien, verdenen og kampsystemene.

– Dette spillet er bygget på solid grunn. Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen, skrev Jonas Magerøy i sin svært positive anmeldelse.

Arbeidet skal visstnok også være i gang med en oppfølger.
Rykter om Horizon Zero Dawn 2 dukker stadig vekk opp »

Siste fra forsiden