Høstoppdatering til Xbox 360

En ny oppdatering til Xbox 360 gir konsollen støtte for 1080p-oppløsning, mulighet til å spille videofiler direkte fra PC, og mye mer.

I dag gir Microsoft ut den neste store oppdateringen til Xbox Live. Blant nyhetene finner vi innebygd støtte for oppløsningen 1080p, som er den beste HD-oppløsningen tilgjengelig. Dessuten får vi nå mulighet til å spille videofiler fra CD-plater, DVD-plater, USB 2.0 minnekort og Xbox 360 Minnekort. I tillegg kan vi "streame" WMV-filer fra PC-en, noe som er en god nyhet for mange.

En annen kjærkommen nyhet er at du nå kan velge å skru av beskjedene om at venner logger seg på Xbox Live og slikt mens du ser på film. Dermed slipper du å bli distrahert når folk logger seg på midt i spennende scener.

Hvis du har mange Xbox Live Arcade-spill, har du utvilsomt ergret deg over hvor lang tid det tar å laste inn listen over spill. Nå skal denne være en saga blott, og i tillegg har vi nå fått flere sorteringsmuligheter. Dessuten har flere andre deler av Xbox Live Arcade blitt forbedret og strømlinjeformet.

Den nye oppdateringen legger også til støtte for XNA, noe som snart vil tillate hobbyutviklre å teste spillene de har laget ved hjelp av XNA Studio Express på PC. XNA-systemet krever dessverre en separat nedlastning og abonnement for å fungere. En fullstendig liste over nyheter finner du på Xbox.com.

Microsoft har også bekreftet nyhetene om at de vil gjøre Xbox Live Silver-abonnementene mindre verdifulle, ved å tilbakeholde demoer, videoer og annet gratisinnhold i opp til en uke etter lanseringen for Xbox Live Gold-abonnenter. Nedlastbart betalinnhold vil imidlertid fortsatt være tilgjengelig samtidig for både Silver og Gold-abonnenter.

Siste fra forsiden