Unik hjernetrim i Rooms

Hudson kunngjør Rooms

I Rooms: The Main Building må du flytte omgivelsene dine for å komme i mål.

Hudson Entertainment har kunngjort at de vil bringe PC-spillet Rooms: The Main Building til Wii og DS. Lanseringen vil finne sted til neste år.

Rooms: The Main Building er et hjernetrimspill der du må komme deg gjennom en mystisk bygning. Spillet fungerer litt som det klassiske "femten"-spillet (se Cogs), hvor rommene i bygningen kan flyttes rundt på spillbrettet, og målet er å lage en rute for figuren din. I tillegg kan du bruke ulike gjenstander for å komme deg videre.

Bilde fra PC.

– Med det varierte gameplayet vi tilbyr i dette unike spillet, ser vi på Rooms: The Main Building som starten på en helt ny kategori for Hudson. Spillet vil ta spillere i alle aldre til en vakker verden full av eventyr og mysterier, skryter markedsføringsdirektør Mike Pepe i en pressemelding.

Spillet bruker et pek-og-klikk-basert kontrollsystem både på Wii og DS. Totalt har det over 100 rom som må fullføres. Wii-versjonen får også mulighet for to spillere, mens DS-versjonen får et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne brett.

Mer informasjon finner du hos Hudson Entertainment. Du kan også besøke originalversjonens nettsted, eller kjøpe den DRM-frie PC-versjonen fra Direct 2 Drive.

Siste fra forsiden