Mer Mystery Dungeon i november

Huler og monstre

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky har fått slippdato.

Mystery Dungeon er en serie japanske rollespill basert på Rogue. Som hos stamfaren dreier de seg om å utforske grotter, kjempe mot montere og finne skatter. Flere variasjoner av serien har blitt sluppet i årenes løp, og en av de mest populære er Pokémon Mystery Dungeon, som benytter de populære små krabatene fra Nintendo.

Huleutforskning

I fjor kom Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time/Darkness hit til lands, og som andre Pokémon-spill har også de fått en revidert utgave med nytt innhold. Denne har tittelen Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky, og nå har den fått europeisk slippdato. Fra 20. november skal det ligge i butikkhyllene.

Det blir fem nye Pokémon å velge mellom (Phanpy, Vulpix, Riolu, Shinx og Eevee), og totalt har spillet nå 19 forskjellige monstre å spille som, samt 21 partnere. Spillbarheten den samme som i forgjengerne, med kamp, skattejakt og utforskning i tilfeldig sammensatte huler. Videre skal nettverksfunksjonene skal ha fått en oppgradering. Du kan få tilgang på nye oppdrag gjennom Wi-Fi, eller sende en demo av spillet til en venn lokalt.

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky er eksklusivt til DS, men et nytt Pokémon Mystery Dungeon til Wii har blitt sluppet i Japan. Når det finner kommer ut i resten av verden vet vi ikke.

Siste fra forsiden