Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 9

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien et gavekort hos retrobutikken GoG.com.

Glimrende nettbutikk

GoG.com har gamle og nye spill for en hver smak.
Hvilket spill er dette skjermbildet hentet fra?

GoG.com (forkortelse for Good old Games) har over 160 spill i katalogen sin. Mange av disse perler fra fra 90-tallet, men nettstedet har også en del stortitler gitt ut de siste ti årene. Katalogen inneholder over 160 titler, inkludert klassiske titler som Fallout, Heroes of Might & Magic 2 og 3, The Settlers 2, Beneath a Steel Sky, Tex Murphy-spillene og The Incredible Machine-spillene. Blant de nyere spillene finner vi for eksempel Beyond Good & Evil, Psychonauts og Divine Divinity.

Felles for alle titlene er at de fungerer på nåværende Windows-systemer. I tillegg er alle spillene DRM-frie, som i praksis betyr at du laster ned en installasjonsfil som du kan bruke på en hvilken som helst maskin, enten den har Internett eller ei.

Ti valgfrie spill

Gavekortet vi deler ut i dag gir tilgang til ti valgfrie spill hos GoG.com. For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden